PatrikChrz: "počet jízdenek na Flixbus, tak když dostanu, pojedu" - Ja mam ted mit kartu Endered kde nahraje firma penize z fondu na rekreace ma to udajne fungovat dle vyhlasky 114/2002 Sb. o fondu kulturnich a socialnich potreb.
Dle info to ma jit pouzit
vstupenky na kulturni, telovychovne a sportovni akce
docasne vyuzovani sportovnich zarizeni (bazeny, sauny, fitko)
individualni rekreace nebo zajezdy
naklady na umelecke, jazykove a zajmove vzdelavani
knihy
vitaminove prostredky
dioptricke bryle, cocky apod
dentalni hygienu
Me by zajmalo, jestli se to vztahuje i dle toho na FlixBus?
Zatim jsem se nikde neptal, protoze to nemam v ruce a odpoved bude ze nikdo nevi. Chtel bych to ideal pouzit prave na tyto nektery cesty napr v lete do Svedska kam asi letos se zastavim. Otazka kolik tisic tam nahrajou, to taky jeste nevim
Manzelstvi...Pravda, taky me to prijde jako nejakej mor, ze dotycny typky jsou potom vic ze nic vlastne nechtej
Proto sestehovani vetsinou nedela dobrotu nez dela
Tam kde to zdantlive perfektne funguje, tak je to casto o tom, ze hodne se musis vomezit zase ty.
Ukazka:
Manzelka? Svatba? Nakej Patrik by chtel treba letet do Egypta. Tak to Patriku ne, hele ja tady nebudu sedet sama. Co ti tady chybi, tohle proste nepotrebujes a vse ti je malo
Vidim to i kolem sebe, vetsinou je potom z toho draha hypoteka, kdy se skudli a dite. Kamarad pak musi z toho na 4 dny do lesa aby to zvladal
Kam utikaj? Snadna odpoved, psychicky to nezvladaj, hodne dnes jich ma slabou psychiku, staci mensi problem a dotycna radsi bali kufry
Vidim to u kamaradky, kterou trenuju. Tam to proveri snadno vylet, jde ven, nadsena, udela se trochu zima, zaprsi v horach a utika s brekem domu. Snazi se, tak snad casem se dostane na lepsi level