Patrik se tu casto chlubil, ted jsem se rozhodl ze se jednou pochlubim ja...
Casto lze cist vykrik, smazak v Praze 200czk! No to at si nechaj... hnus... na obedy neradi chodime, protoze je to drahe...
Cesi do restauraci nechodi, je to drahe, radeji krabicku!
Cesi setri, nosi do prace krabicky... ano to se deje a pozoruji to u lidi.
Zde ale omyl.
Pokud nemusime jist smazene (to kazi zdravi a dame penize za doktory), jsou zdravejsi a levnejsi moznosti.
Mozna je vhodne rict, ze je to obed bez masa, to ale taky nevadi, protoze vynalozene penize dame opet za doktory, kdyz budeme si kazdy den dopravat kotletu, krkovicku, veprove maso a hlavne cervene druhy masa, ktery je asi nejhorsi. Pokud nekdo dokaze z toho slevit a nebo si to podle toho usporadat, usetri a nemusi se ani tolik omezit, aby musel doma jen varit, palit drahocene energie, svuj cas a jeste uklizet.
Vyhody: zelenina je casto z farmy, vari se s laskou k jidlu, ne co nejvic odrbat zakaznika, rodinny podnik kdy tam ji dcera a jindy lze videt jist primo majitele restaurace (pokud by jidlo bylo spatne, sam by si nenabral ze stejneho).
Museli bohuzel take trochu zdrazit, i presto napr pri dovozu na Home Office, to bylo nejlepsi reseni. Doprava zdarma a za cele menu jsem daval cca 135czk v dobe covidu (ano i s dopravou) a uzavreni restauraci. Pokud jsem bral treba dve menicka, nekdy bokem jsem dostal lecos navic jako podpultovku (halva nebo i cele menu navic, pokud se clovek chova s uctou a nechova se ze chce z nich kazdou korunu).
Jak na levny obed do restaurace v Praze?Jdu do sve oblibene restaurace, ta jedna co je bliz platim 144czk vcetne menu (neomezene pridavani, takze muzete se prezrat az bude spatne), kompletniho menu (zahrnuje i polivku), napoje.
Druha restaurace, kam zajdu na stridacku, jsem platil bezne za
kompletni menu vcetne caje 98czk (polivka a dzban vody je samozrejmost).
Nyni se zdrazilo...
balarama...ta levnejsi nove menu 112czk ale k tomu jsem dostal 2x kolac! Neuveritelne? Pojdme pocitat...
Jdu dnes na obed, vidim kolac, tak beru pro pritelkyni. Jeden stoji 50czk, tedy 2x 50czk.
Obedove menu: 112czk
Mam platit: 212czk, podavam tedy 500 a rikam ze staci zaokrouhlit tech 8czk na 220.
Vraci mi 380czk.
Az pozdeji mi dochazi, ze vlastne me to cele stalo jen 120czk!
Jak to vypada? Tohle jsem vse dostal...zde pridane fotky vcetne cen (pozor na ty drazsi menu, to je tak velika porce, ze to nejde snist a lze samozrejme si pridat, ale to jsem tak videl za celou dobu jen dva lidi, malo kdo to zvladne)
https://postimg.cc/gallery/DzyyzKkU Balarama jeste existuje zakaznicka karta, to je ze se zaplati 1100czk a lze tam chodit na obedy, klidne i ty zmensene menu a pak clovek ke konci dostane obed zadarmo
Ano opravdu, na konci te karticky jsem x krat za obed neplatil. Kdo byse bal, ze je nepodporim, muze zustat v klidu, nosil jsem jim tam vetsinu stravenek co jsem dostal a nosim do restauraci celej prispevek od zamestnavatele, pripadne na vanoce koupim u nich cukrovi (rucne delane, ne ty strojove blbosti a cenove je tam rozdil tak 200czk).
pozn. 70czk mi prispiva firma na obedy, takze pridavam 30czk z platu.
Obed me tak stoji 30 + 12 (puvodne nez se ted zdrazilo stal 30czk jen).
Cisnik neni, tac a veci si nosim od pultu, coz mi vyhovuje, jelikoz potom nemusim resit tolik spropitne kdyz nic nahodou nedam.
govinda.cz
balarama.cz - tato druha je ta moje levnejsi