Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Mrusnok píše:Dvacet tisíc náklady nemám, když mám 20890 Kč hrubého plat. Dělit náklady mezi 2 lidi, nemohu když žiju sám ve vlastním bytě 25 m2.
hannys85 píše:Já se asi jako jediný zastanu Mrusnoka, protože ho naprosto chápu. Píšete tady, že 21 hrubého je málo, dívali jste se vůbec jaký je medián mezd v ČR (např. v MS kraji)? Mě se líbí, jak Ti úspěšní vždy svalují vinu na ty, co si dovolí postěžovat, že jsou automaticky neschopní a je to jen jejich problém a lenost. Sice diskutovat s takovými lidmi je, jak jít proti zdi, ale dokáže někdo z těch "úspěšných" co má vysoké mzdy (někteří navíc ještě zdědili barák, byt či pozemek, tak se jim to dobře kecá) pochopit, že ne každý může být jaderný fyzik, chirurg a já nevím co ještě ? Dokáže někdo vůbec pochopit, že problém je v první řadě v těch bídných mzdách tady ? Ono za těch "bídných" 21 000 by bylo plno lidí v MS, či ústeckém kraji rádo. Pokud je to problém jen v lidech, jak píšete, že si stěžují a nic nedělají, tak bychom tady za chvíli neměli učitele, zdravotní sestry, pečovatelky apod. Potom by Vám byly ty Vaše peníze k hovnu, když by se o Vás nikdo ani nepostaral.
Nejvíce mě vytáčí lidi, co si stěžují na komanče a přitom jen díky nim má dnes plno lidí, kde bydlet, mohlo si za bezúročnou půjčku postavit barák apod. Jenže ono existují i lidi, co prostě v životě nic nezdělili a dnes je opravu bydlení pro mladé totálně nedostupné a podpora mladým úplně žalostná, respektive žádná. I na tu blbou garsonku se musí člověk neskutečně zadlužit. Teď do mě. ANO, primárně je chyba ve mě, to uznávám, ale, jak říkám, plno lidí by dnes nemělo, to co má, nebýt komárů. Jak je možné, že kdysi si mohl chlap dělník a ženská uklízečka postavit barák a vybavit si ho ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků