Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
hannys85 píše:Nejvíce mě vytáčí lidi, co si stěžují na komanče a přitom jen díky nim má dnes plno lidí, kde bydlet, mohlo si za bezúročnou půjčku postavit barák apod. Jenže ono existují i lidi, co prostě v životě nic nezdělili a dnes je opravu bydlení pro mladé totálně nedostupné a podpora mladým úplně žalostná, respektive žádná. I na tu blbou garsonku se musí člověk neskutečně zadlužit. Teď do mě. ANO, primárně je chyba ve mě, to uznávám, ale, jak říkám, plno lidí by dnes nemělo, to co má, nebýt komárů. Jak je možné, že kdysi si mohl chlap dělník a ženská uklízečka postavit barák a vybavit si ho ?
radecekh píše:b) Postavit si barák v 80. letech vyšlo na cca 200 tisíc, tedy cca 5-6násobek ročního platu. Jenže to byla cena jen a pouze za materiál. Práci si lidé dělali sami. Pokud byste se spokojil s tímto postupem, jste na tom dneska prakticky stejně.
c) Na blbou garsonku se dneska nemusíte nějak neskutečně zadlužovat, seženete ji i pod 200 tisíc. Ale namyšlení Pražáci mají pocit, že nic jiného, než Praha, neexistuje.
ripper6 píše:až na tu Prahu....jasný, někde na vesnici na druhý straně republiky sežene se pěknej byt za těch 200k, ale votázkou je, jesli to uplatí ze socky, když tam nesežene práci
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků