ALLEGRO (od r.2023; majitel MALL a CZC) - zkušenosti

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod vlazy 16. 7. 2024 19:54

Mne je to jedno a pokud se jim nelíbí moje hodnocení tak hodnotit nemusím. Pouze se pozastavují jak idiotský mají nastavenou kontrolu vulgárních slov. Podle toho by vyplývalo, že umožňují prodávat vulgární zboží.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod technikus 17. 7. 2024 14:45

Milý zákazníku,
nyní můžete získat ještě větší odměnu za sdílení Allegro se svými přáteli. Pošlete kamarádovi pozvánku a získejte oba kupón v hodnotě 200 Kč

https://allegro.cz/kampan/pozvanka
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 17. 7. 2024 14:51

Nojo, ale min. vyse nakupu 799 Kc a kombinovat s jinym kuponem to asi nepujde. Uz to neni, co byvalo.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod vlazy 17. 7. 2024 15:38

Podmínky té akce jsou nějaké divné nebo možná vychytralé. Jednou z podmínel je "Registrace účtu a nákup musí být provedeny v mobilní aplikaci; použití webových stránek Allegro vás neopravňuje k získání propagačního kupónu.". Doporučující má ale k dispozici doporučující odkaz který doporučený v aplikaci nemá kde zadat. Když ten odkaz použije na webových stránkách tak podle podmínek to neopravňuje k získání propagačního kupónu. Připadá mi to, že je to možná nějaká nekalá akce když podmínky jsou dělané asi záměrně tak aby je nebylo možné splnit.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod technikus 19. 7. 2024 09:31

Docela spammeři to Allegro
Přílohy
pic.png
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vlazy 19. 7. 2024 13:26

Allegro je na spamování docela velký odborník. Možná si naivně myslí, že když budou neustále obtěžovat (spamovat) zprávami typu zajímáte se o tento produkt, otevřete se něčemu novému, nabídka která se vám líbila je opět dostupná, máme to, co vás zajímalo atp. tak mnohé lidi tím vyprovokují k nákupu toho všeho co jim podsouvají. Já si ale myslím, že tím neustálým spamováním spíše lidí od Allegro odradí. To aby člověk na Allegro.cz si nic neprohlížel, nic nedával do oblíbených a nic tam nevyhledával, protože podle toho asi rozesílají ty spamové e-maily. Já když chci něco koupit tak si to dokážu na Allegro vyhledat a porovnat ceny od různých prodejců a pak to buď koupím nebo ne a nepotřebují aby mne neustále ohledně toho obtěžovali spamem. To co lidí více přiláká k nakupování na Allegro můžou být spíše nějaké zajímavé slevové akce a kupóny na slevu a né nějaký nežádoucí spam, ale to se jim asi vysvětlit nedá.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod technikus 6. 8. 2024 06:46

V aplikaci se mi zobrazily 2 kupóny:
-150 Kč při nákupu nad 499 Kč
-350 Kč při nákupu nad 1499 Kč
Oba s platností do 11.8.2024
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 6. 8. 2024 08:36

Snad kazdy tyden mi posilaji email, ze mam novy kupon a platnost vzdy do nedele. Rovnou to mazu.
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod technikus 6. 8. 2024 08:38

aaaa píše:No ja od zacatku roku snad kazdy tyden dostal od allegra email s upozornenim na novy slevovy kupon, nijak to nepouzivam a emaily hned mazu, protoze nejvic clovek usetri, kdyz nic nekupuje.

Jo, to už jsi tady psal :D

Mně teda na tyto dva kupony mail nepřišel. Ale v aplikaci jsou.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 6. 8. 2024 08:55

Mne email prisel a na vice uctu.
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod vlazy 6. 8. 2024 11:25

Mne prozatím žádný kupón nedali i když nějaký by se hodil. Nabízí mi pouze kupóny 200 Kč za doporučení.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod nikko 12. 8. 2024 17:04

CZC.cz ve stávající podobě skončí, oficiálně potvrdilo Allegro. Doména CZC.cz bude sloužit jen k řešení reklamací a záruk na zboží. K nákupům bude sloužit výhradně záložka na tržišti Allegro.cz .
https://www.novinky.cz/clanek/internet- ... o-40483851
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vlazy 12. 8. 2024 21:44

Dalo se to čekat, že CZC.CZ dříve nebo pozdějí skonči a že ho pohltí Allegro když se dali do spolku s ními a zaprodali se jim. Je to šloda, ale bohužel s tím nic nenaděláme. Nyní je otázkou kdy skončí i MALL.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod hyper9 12. 8. 2024 23:46

V červnu prosákly informace o brzkém konci CZC na veřejnost a Allegro na to urychleně reagovalo tiskovkou "CZC.cz nekončí", která ale působila dost nevěrohodně. Teď to konečně přiznali. O kvalitě komunikace Allegra si každý může udělat svou představu.
hyper9
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 18. 8. 2024 11:52

Mall.cz se dostal do více než miliardové ztráty. Ztráta celé skupiny je nad sedmi miliardami.
https://www.lupa.cz/aktuality/mall-cz-s ... iliardami/

Jestli se z té ztráty dostanou do černých čísel, tak to budou dobří.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka