od vlazy 30. 10. 2024 13:21
slavo963:
Já jsem toho prodejce o žáden bonus (dá-li se to tak nazvat) nežádal a ani jsem ho k tomu nijak nenaváděl. Sám mi ty peníze za dopravu nabídnul a bylo jen čistě na něm jestli je zašle nebo ne. Bylo to čistě svobodné rozhodnutí toho prodejce jestli mi ty peníze zašle nebo ne i když po tom zaslání peněz za dopravu asi očekává, že mu to nedoporučeni změním na doporučeni, což jsem nakonec chtěl udělat. Allegro se nemusí nic dozvídat od prodejce, protože na Allegro mají ve zpráváh k dispozici celou komunikaci kterou jsem s tím prodejcem ohledně toho vedl. Jde mi pouze o to prohlášení které nechci vyplňovat a bez toho to hodnocení nejde změnit. Jestli by to pak Allegro nějak dále řešilo a považovali by ty dodatečně zaslané peníze za nějakou výhodu vedoucí ke změně hodnocení to nevím a nedokážu to posoudit. Co by jsi navrhoval ty do toho prohlášení vyplnit? Pokud bych tam vyplnil cokoliv z těch dvou možbosti tj., že nezískám nebo, že získám za to nějaké výhody tak by se to mohlo obrátil i proti tomu prodejci pokud by to někdo řešil. Pokud by se zjistilo, že prodejce se mne snažil těmi penězmi naklonit ke změně toho hodnoceni tak by ho za to Allegro mohlo nějak sankcionovat nebo vyřadit z prodeje na Allegro a to nechci aby za to byl až tak potrestán.
Vrátit ty peníze zpátky prodejci nemohu, protože nevím kde a jak bych to mohl vrátit a pak proč bych mu měl vracet něco co mi sám dobrovolně zaslal.
Ono se dobře radi někomu jak by měl něco udělat, ale pokud by něco někdo měl sám řešit tak by to možná řešil úplně jinak.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10