Ja take pravidelne dobijim nabijeckou z Lidlu, hlavne v zime, jezdim totiz kratke trasy, vyhoda je, ze je to automat, nemusis nic hlidat a ani odpojovat baterii z vozidla.
Myslím, že to moc hrotíte. Loni jsem vymlátil baterku tak, že jsem zapomněl rozsvíceno. Nevím, co si teda představit pod pojmem "totálně vybitá baterie" (když je vybitá, tak je prostě vybitá, ne?), každopádně auto vůbec netočilo. Přes noc jsem to nechal na LIDL nabíječce a ráno jsem nastartoval jako za mlada.
vonku bolo -35, druhy den som startoval a vytal baterku do nuly. O tyzden som kupil lidl nabijacku, vybral baterku, napojil nabijacku, nabijala skoro den a vlozil do auta a nastartovalo ako nic ja som teda spokojny s nou. cela rodina si ponabijala...
Jsi rozený technický talent, jenom jedna poznámka, jak jsi prisel na to to vybití do nuly .... kolik jsi nameril zbytkové napětí ? proboha - pokud by to tak bylo muzes ji hodit do nejblizsiho kontejneru ...
Mrknul jsem do nově postaveného (na místě starého) Lidlu na Kbelské a celkem to vypadá podobně jako předtím, wau efekt to ve mně nezanechalo. Ale 20% sleva na vše mimo věci v letáku je fajn.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
Slevu 20% dává Lidl ve všech prodejnách, které byly otevřeny po dlouhodobé rekonstrukci. Sleva platí 3 týdny ode dne otevření modernizované prodejny. Tak například prodejna Praha 9 — Kbelská byla otevřena v pondělí 16.1.2017 a sleva 20% bude platit až do neděle 5.2.2017.
To u nás zítra jednu zavírají. Očekával bych slevu spíš před uzavřením, ať to nemusí zbytečně převážet.
Felicia 1,6 kombi LPG -> Octavia II 1,9 TDI kombi Časy se mění : praskají řetězy místo řemenů a lehčí je nastartovat nafťák v mrazu než zahřátý po jízdě
U nás teď mají kuchyňský robot Silver Crest za 5990,-. Chytřejší než já, míchá, šlehá, seká, má integrovanou váhu a nějaký ohřev. Ví někdo co je to zač? (Nezajímají mne ani ten cutter za pětikilo ani starší model robota co měli za 2500-2700 v minulých měsících a letech).