LIDL - osobni zkusenosti s konkretnimi vyrobky

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod mojmax 27. 6. 2023 09:18

Pořád je to 14 dní navíc nad rámec zákona. Asi to lidi zneužívali, tak to zkrouhli.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod passé 27. 6. 2023 10:58

Asi uz jim doslo, ze jsou v CR. :D
passé
osobne

Odeslat příspěvekod Surik4t4 27. 6. 2023 11:47

Ale na prodejně jde vrátit průmyslové zboží pořád do 3 měsíců, ne?
Surik4t4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 27. 6. 2023 16:57

Jj, na účtenkách uvádějí 3 měsíce.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod nikko 28. 6. 2023 14:07

Surik4t4 píše:Tak já si toho všiml, až když jsem v červnu vracel zboží koupené koncem května a žil jsem v domnění, že na to vrácení mám klasicky ještě moře času (3 měsíce).

Na vrácení zboží koupeného v e-shopu Lidlu koncem května máš stále 90 dnů, tedy "moře času".

Pokud zboží bylo v e-shopu koupeno do 31.5.2023, lze ho vrátit do (původních) 90 dnů. Pro zboží koupené od 1.6.2023 platí už nová zkrácená lhůta 30 dnů.
Informace z webu Lidlu: https://ctrlv.cz/tHS6
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Vasek06 14. 11. 2023 14:03

Má tu někdo zkušenost s autokompresorem Osram?
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod evlo 29. 12. 2023 18:28

fakt dobry ty smart sracky jen poroto aby byli smart, tu furt vidim baterii nejakyho souseda nebo sousedky co ma zapnuty ty bluetooth pycoviny, tka jsem se rozhdl tu baterii zablokovat a uz asi 5 minut to upgraduje ruzny firmware v baterii

-- 29. 12. 2023 18:29 --

rikal jsem si jestli je to moralni takhle blokovat, ale imo nejlepsi protoze pak na pouzivani "smart" zanevre, reklamuje a prestanou ty pycoviny vyrabet, takze to vlastne delam pro dobro lidstva

-- 29. 12. 2023 18:32 --

Obrázek

to byl asi vanocni dar, tak to odblokuju a dam si pripominku na 1. tyden v lednu, ma tam usage 3 min
evlo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod čulibrk 16. 1. 2024 06:44

Mají u Vás v Lidlu modrou ústní vodu “Dentalux Extra Mint"? Obávám se, že zase nějaký chytrý manažer z vedení Lidlu ji vyřadil trvale z nabídky.
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod mojmax 16. 1. 2024 07:14

Jo, to je běžné, některé výrobky holt končí, aby uvolnily místo novým výrobkům, regály nejsou nafukovací...
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 16. 1. 2024 08:09

Tak u nás na maloměstě krajského formátu mají zasejc tři zadele modrých a zelených a nedostatkovým zbožím zde je fialová ohne alkohol. Naštěstí je zde Lidl a v přilehlém okolí hustě zasíťovaný, tak není druhý den problém zajet při cestě od soustruhu do jiné prodejny a mobilizační zásoby všech tři druhů Lidlústních vod udržovat na potřebné úrovni :D 8-P
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tojejedno2 16. 1. 2024 08:37

Nechápu, proč ta bez alkoholu věčně není. Málo ji vyrábí nebo je po ní taková poptávka?
tojejedno2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod čulibrk 16. 1. 2024 09:33

Dentalux Extra Mint (modrá) měla výborný hodnocení v D-Testu. Alkohol dezinfikuje.
čulibrk
Diskutér

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 16. 1. 2024 12:50

Ano měla, před lety ... od té doby se několikrát změnil dodavatel, jako u každé privátní značky :-) ... Je fakt, že modrá má grády, ale dnes ti každý dentista, který sleduje moderní trendy řekne, že alkohol jako dezinfekce fajne, ale po zákroku, nebo při zánětu dásní, prodlužuje dobu hojení ... není se pak co divit, že fialovou, aby v regálu člověk hledal 8-P
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Tonddy 5. 3. 2024 19:09

Tak pro jistotu už v Lidlu všechny ústní vody Dentalux zrušili. Už nemám žádný důvod do Lidlu chodit. :-(
Tonddy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 5. 3. 2024 21:36

Zrušili, nebo maj jen vyprodáno? Nedávno jsem šel okolo regálu a byl plně zásobený 8-), včera jsem ale doma otevřel poslední butylku z mobilizačních zásob a chystám se doplnit sklad ... jako jestli budu muset zasejc kupovat v akcích třikrát dražší listerinky, potěš lidlzadel :hmm:
Alfréd z hor
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka