Aukční web

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod markonic 22. 9. 2011 10:31

Aukro už mě omrzelo, tak jsem hledal a narazil jsem na jeden web, kde maj spoustu výhod a nejedná se o podvod (už mi zaslali dvě věci), tak se chci podělit a ne tu jen číst rady ;-) Jedna se o:
Bonusy co sem získal:
při registraci mi dali 10 příhozů zdarma
přivedl jsem na jejich web dva lidi a poslali mi dalších 20příhozů
každý den jen za přihlášení mi dávají 2 příhozy (to je fajn, za týden jich mám 14 a když nemám peníze na nákup, hraju z nich)
a vyplatí se počkat si na akce, které jsou myslím každý den, kdy dávají příhozy o 50% levnějš.

Snad to někomu pomůže, je to dobrej web, na ostatních buď nevyužitelné bonusy, nebo málo věcí v aukci a tím pádem na jednu věc přihazuje moc lidí...
markonic
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 22. 9. 2011 10:54

Jo a ciste nahodou ses zrovna tady prave registroval, abys nam tu uzasnou vec sdelil, ze? :roll: :roll:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod xtonda 22. 9. 2011 11:17

Už jsem post nahlásil jako spam, pokud se moderátoři rozhodnou to smazat ať o smažou i s reakcemi.

A pokud by to snad někdo chtěl zkusit, tak ať si uvědomí, že aukce s platbou za příhoz je v lepším případě pokus obejít legislativu regulující hazard a jedná se v podstatě o zastřenou loterii. Vzhledem k tomu, že to provozují neregulované potenciálně naprosto pochybné společnosti je zde riziko manipulace s příhozy za účelem výhry bílých koní.

Proto účast rozhodně nedoporučuji.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 22. 9. 2011 11:54

Rozhodl jsem se smazat jen odkaz a tema nechat prave jako varovani. Jak bylo receno jde o zpusob loterie a neverim tomu, ze poctive - nemusi jit ani o to, aby vyhrali tzv. bili kone, staci prihozy udrzovat aukci tak dlouho, dokud se z prihozu dana vec nezaplati. No a kdyz ne, tak se jednoduse necha vyhrat fiktivni clovek s tim, ze zbozi neodebral. Aukcni server ho tak nemusi ani koupit - vzhledem k rozmanitosti nabizenych predmetu usuzuji, ze je nakupuji az v momente vyhrane aukce.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod osobne2 16. 3. 2016 10:18

Dluzim zas na aukru cca 60 Kc za provize z prodeje zbozi, uz me na to dvakrat upozornili emailem. Co bude nasledovat, kdyz nezaplatim? Jen blokace aukro uctu?
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 16. 3. 2016 12:03

Blokace, a nebudeš moci prodávat..
anonymni

Odeslat příspěvekod osobne2 16. 3. 2016 14:58

Tak to je OK. Hlavne kdyz to nebudou vymahat exekucne. :-]
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod paty07 16. 3. 2016 23:06

Přesně takovým lidem pak přeju exekuce za desetitisíce. Nejdřív odmítnou zaplatit směšnou částku a spoléhají, že to nikdo nebude vymáhat, potom valí oči a volají černé ovce, že po nich někdo chce ohromnou částku.
Vyjímku pro mě tvoří ti, co se dostali do takové situace nedopatřením a nikdo je za celou dobu ani jednou neupozornil.
paty07
Diskutér

Odeslat příspěvekod osobne2 17. 3. 2016 04:11

Nedopatřením? Pokud si někdo přebírá poštu na své adrese trv. bydliště, tak se mu takové nedopatření nemůže stát.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod paty07 17. 3. 2016 15:08

No už byli lidé, co zaplatili pokutu na policajtech, zahodili doklad a za pár let se ozval exekutor.
paty07
Diskutér

Odeslat příspěvekod osobne2 17. 3. 2016 15:30

Tak to bych chtel videt, pokuta zaplacena na miste se totiz vypisuje na jiny pokutovy blok nez ta na miste nezaplacena, podle me je to vyloucene.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod paty07 17. 3. 2016 20:25

Ale ta nezaplacená se musí zaplatit...
paty07
Diskutér

Odeslat příspěvekod osobne2 17. 3. 2016 20:27

Jo, take se k ni dava slozenka s cislem uctu u CNB a VS je rodne cislo pachatele. Nechapu, kam tim miris.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod paty07 17. 3. 2016 21:21

K platbě v hotovosti té na místě nezaplacené. Stačí, aby doklad o zaplacení někam zašantročil, na co, však stát to něm dvakrát chtít nebude.

Tímto končím, nebudu tady dál rozvíjet OT.
paty07
Diskutér

Odeslat příspěvekod osobne2 17. 3. 2016 21:46

No to prave neni pravda, pokud jdes zaplatit pokutu na miste nezaplacenou v hotovosti na policii, tak ti tam vypise a vyda policista blok na pokutu na miste zaplacenou, pokutove bloky jsou ceniny vydavane ministerstvem vnitra, vsechny pokutove bloky, ktere policista nafasuje, musi take vratit, bud vypsane zaroven s penezi v hotovosti nebo nepouzite bez penez. Takze to co tvrdis, je blbost, nebot ten vypsany pokutovy blok nemuze pak policista stopit, protoze by mu pri vraceni chybel a on by ho musel sam uhradit.
osobne2
Přeborník