Slevy, výhody, kupóny

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod mojmax 13. 4. 2023 13:02

Jo, funguje, peníze jsem měl na účtu cca za 5 dní.
Jenom pozor, že např. z Albertu neberou digitální účtenku, musíte mít papírovou.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod libol 13. 4. 2023 15:15

A v rozporu s jejich návodem, tam nenahraješ fakturu z Alzy, ale ta dlouhá účtenka z vádeje (pokud je celá) je OK
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod octr 13. 4. 2023 18:27

Takže faktury neberou? Tím padá nákup v eshopu. Asi aby se vyhnuli situacim, kdy někdo inkasuje cashback a pak vrátí zboží do 14 dnů eshopu.
octr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod pepisis 13. 4. 2023 19:07

Berou, vyzkouseno u el faktury v pdf z alzy.
pepisis
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mojmax 13. 4. 2023 19:48

octr píše:Takže faktury neberou? Tím padá nákup v eshopu. Asi aby se vyhnuli situacim, kdy někdo inkasuje cashback a pak vrátí zboží do 14 dnů eshopu.

Když už to sem dáš podruhé, nemůžeš si aspoň přečíst pravidla pro akceptované účtenky? Zbytečně to tady plevelíš:

Akceptované účtenky
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod octr 14. 4. 2023 02:06

Co je to platná tahle teorie, když jsou praktické zkušenosti jiné (viz příspěvek libol)?
octr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod libol 14. 4. 2023 04:23

Jo, psal jsem jim - právě s odkazem na Akceptované účtenky - ale neodpověděli, což nevylučuje, že to potichu opravili, ale mi fakturu z Alzy odmítli, protože “to není účtenka, nahrajte účtenku”
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod ROlda78 18. 4. 2023 12:44

Za jak dlouho po nahrání účtenky, přišlo nějaké potvrzení na mail?
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod nikko 18. 4. 2023 12:48

Do několika minut po nahrání účtenky přišel e-mail "Obdrželi jsme vaši žádost a potvrzení o nákupu", obsahoval referenční číslo žádosti.
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S474N 18. 4. 2023 18:47

Nejaky tip na prodejce/vec, ktera se v ramci tento akce opravdu vyplati?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 18. 4. 2023 19:08

V pilulce jsem vzal tablety do myčky a kapsle na praní.
Mají tam výprodej.
Měl jsem navíc i ty jejich body za předchozí nákup na benefitní kartu.

Už mám po asi 2 dnech schválenou fakturu/dodák co posílá Pilulka, přitom jsem si zásilku ani nepřevzal, placeno předem.
Gratulujeme! Váš doklad o nákupu byl schválen. Vracená částka vám bude automaticky vyplacena v souladu se zvolenou formou platby a v termínu uvedeném v Podmínkách akce. Vaše referenční číslo je xxx, v případě potřeby jakékoli další komunikace jej vždy použijte. Podívejte se na další nabídky.

Přitom nahrávání faktury byl trochu problém, nešlo mi to na firemním PC, zkoušeny 3 prohlížeče, z mobilu to prošlo.

Na té Pilulce byl problém s dostupností, už jsem asi 4 položky měnil či rušil, postupně posílali emaily o nedostupnosti. Dostal jsem alespoň nějaké body navíc, ty se dají uplatnit na 10 % ceny, takže vlastně je to další 10 % sleva.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 19. 4. 2023 16:40

200 Kč cashback P&G přišlo od Wise payments limite, odesláno z účtu u Raiffeisenbank.

Peníze dorazily dřív než zboží, asi tedy jen o půl dne.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod dezod20 25. 4. 2023 17:35

Čau, neměl by někdo slevíka na Cebii či CV? Prosím do PM. Děkuji
dezod20
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Nettopeer 25. 4. 2023 20:30

myšpulín píše:V pilulce jsem vzal tablety do myčky a kapsle na praní.
Mají tam výprodej.

Díky za tip, udělal jsem nákup , a přítelkyně taky. Předpokládám, že každý si musí nahrát svou účtenku na svoje jméno, na svůj účet.. že ano ? Díky.
Nabízím 100 USD za registraci na Etoro přes můj registrační link (5 volných míst) -> SZ
Nettopeer
Návštěvník

Odeslat příspěvekod nikko 25. 4. 2023 22:06

@Nettopeer - Ano, každý si musí nahrát svou účtenku na svoje jméno, na svůj účet.
nikko
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka