od Roman1989 4. 12. 2024 11:50
máte pravdu, že dle recenzí se poslední rok/ roky zhoršili s tou dodací lhůtou. Jelikož se to opakuje už mi to přijde vyloženě jako lež tam uvádět skladem. Každopádně i tak mi nevadí týden čekat na knihy.
Dále mají poplatek za dopravu a balné, tedy necelá stovka. Ale já když dělám nákup tak tam beru knihy za 2-3k níž se nedostanu, proto mi 100kč za poštu vůbec nevadí a pořád je to levnější než konkurence. Pro české i anglické knihy.
A pozor na jejich trik, kdy cena přes jejich web je vyšší než přes proklik přes Heureku! Asi nějaký algorytmus, aby byly na Heurece vždy nejlevnější.
V úvahu připadá ještě Booktook, který má podobné ceny, často o pár kč dražší dle Heureky. Ale mají občas slevy na vše 20% nebo i 10%, a poštu zadara, takže někdy se dá vzít tam. Ale ten nemá moc anglických, resp. skoro vůbec.
Anglické nakupuji občas na libristo.cz, kde jsou někdy o kousek levnější než jinde. + je tam výhoda, že mám doživotně 5% slevu (stačilo tam utratit asi 2-3k a máte to), pak už to je oproti megaknihám často levnější.
nabízím referral: Revolut, ČS, KB, Raiffka, mBank (prsten pro vás za 1kč), IBKR (za který dostanu 200 usd a Ty až 1000 usd).