Slevy, výhody, kupóny

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod nikko 29. 3. 2024 00:32

Jaký je rozdíl mezi mycími kapslemi a mycími tabletami?
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hyper9 29. 3. 2024 00:46

Pravděpodobně je myšleno
- kapsle: přípravky s tekutým prostředkem, gelové
- tablety: suchý tvrdý přípravek vytvořený lisovanou sypkou složkou

Přiznám se, že jsem v životě nepoužil ani jedno z toho. Do myčky vždy před mycím cyklem dám trochu gelu, vedle toho pravidelně doplňuju sůl a leštidlo, myčka si vezme kolik potřebuje.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 4. 4. 2024 17:25

Prcek píše:Ten cashback od Procter & Gamble platí i na Jar a Ariel, jenom je to na jiném odkazu a lze získat jen 100 Kč při nákupu alespoň za 400 Kč. Odkaz přímo na cashback: https://mujsvet-pg.cz/hokej-cashbackcz

Nebo pokud máte zájem o soutěž o vstupenky na mistrovství světa v hokeji, tak je možné nejdřív poslat účtenku do soutěže a pak ještě do cashbacku: https://mujsvet-pg.cz/hokej

Měl jsem problémy s nahráním účtenky, nejdřív mi to nebralo PDF fakturu z Mall.cz, pak jsem zkoušel nahrát obrázek té faktury, ale musel jsem to několikrát opakovat, kvůli neznámé chybě. Nakonec jsem místo Chromu zkusil Firefox a tam už registrace účtenky prošla v pořádku.

uctenka v pdf formatu se nahrala bez problemu (soutez o vstupenky)
k registraci k 100Kc CB pdf format nebralo, bylo jedno jestli na mobilu/pc, prohlizec, musela se nejprve skonvertovat na jpeg a pote ji vzalo napoprve(chrome, pc)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod tmx643 5. 4. 2024 17:26

Na oficiálním eshopu Philips (philips.cz) jsou slevy na (mimo jiné) čističky vzduchu. Plus navrch i na akční ceny jsou kupony na 20% slevu, třeba AF-MONETA20
Vychází to pak velmi dobře.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 5. 4. 2024 20:35

Mně tedy ten cashback portal PG nebere žádný formát, přestože zmiňuje u faktur pouze PNG/JPG. A to jsem to pdf z Tety ještě konvertoval do PNG a mergoval, protože je na 2 stránky.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 6. 4. 2024 06:20

nebere ti to ani na tom odkazu na listky?
https://mujsvet-pg.cz/hokej

jinak ty stranky a obecne forma zadosti o CB musel vymyslet naprosty de..nt, a naporgramovat jeste vetsi, nj korporat
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 6. 4. 2024 07:01

Po odsouhlasení uložení IP adresy a stisknu tlačítka pro odeslání vyskočí pod tímto tlačítkem akorát "Try again later". Taky po přihlášení mi na celém portálu svítí vpravo nahoře tlačítko "Přihlášení", byť jsem přihlášen. Strašnej web.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 6. 4. 2024 07:40

tohle mi psalo pri odeslani pdf uctenky na CB nebo "neplatna uctenka", taky jsem byl prihlaseny neprihlaseny

zadost o vstupenky probehl normalne?

skus jpeg, to je format, ktery byl akceptovany(jiny-PNG/JPG jsem ani nezkousel)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod cosmicboy 6. 4. 2024 09:06

Koukám, že dny Marianne klepu na dveře... Nemáte někdo, prosím, kupony? Já bych konkrétně poprosil o kód na "velké spotřebiče Haier". Předem moc díky!
cosmicboy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Nettopeer 6. 4. 2024 09:18

Ještě asi nejsou aktivní, pak se klidně mrknu.

Je nám líto, ale tuto nabídku nemůžete využít. Buď ještě není aktivní, nebo už vypršela.
Platnost slevového kódu
12. 4. – 15. 4.
Nabízím 100 USD za registraci na Etoro přes můj registrační link (5 volných míst) -> SZ
Nettopeer
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tulum 6. 4. 2024 17:22

Třeba taky někdo využije,
Tesco slevový kód 150 Kč při první online objednávce alespoň 700 Kč. S tou jejich clubcard se dá najít pár zajímavých věcí v akci. Já využil s vyzvednutím za 19 Kč.

Obrázek
upload image
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 7. 4. 2024 07:37

a lze uplatnit stejnou fintu jako pri nakupu primo v prodejne, ze si vyberu veci za zakladnich 700Kc, ktere s CC budou mit hodnotu napr. 450.- a pote po uplatneni kuponu 150kc ve vysledku zaplatim 300kc?
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod tulum 7. 4. 2024 18:26

Slávku, na onlinu ten trik fungovat nebude, do košíku to hází rovnou tu akční clubcard cenu, ale dá se to ještě zkombinovat s měsíčním předplatným na Tesco online clubu na dopravu za 1Kč, který na zkoušku propagujou.
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod meme1255 8. 4. 2024 20:09

Nemáte někdo prosím kupon do Datartu? Jakýkoli (10k+). Díky moc. :)
meme1255
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mojmax 9. 4. 2024 09:43

cosmicboy píše:Koukám, že dny Marianne klepu na dveře... Nemáte někdo, prosím, kupony? Já bych konkrétně poprosil o kód na "velké spotřebiče Haier". Předem moc díky!

Slevové kódy na dny Marianne už se válí různě na FB skupinách, konkrétně pro tebe je kód: 241MDA20CZ
mojmax
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka