Slevy, výhody, kupóny

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Artulinek 29. 5. 2015 14:33

ahoj, mám tu slevy na kasa.cz

sleva 200 kč při nákupu nad 2000 kč
kód: SLEVA200

a pak 20% přímo na výrobky
kód: SLUCHATKA20
http://www.kasa.cz/sluchatka-philips-sh ... ila-barva/
http://www.kasa.cz/sluchatka-philips-sh ... rna-barva/ (není skladem)

REPRO20
http://www.kasa.cz/prenosny-reproduktor ... s-bt2500b/

platí do konce měsíce, takže do neděle vč., tak třeba někdo využije
Artulinek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod guru jára 29. 5. 2015 17:01

Slevu na mall.cz nemas?
guru jára
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Artulinek 29. 5. 2015 23:36

na mall by mělo být

MAJ2015

taky do konce května, co si pamatuji. sto korun sleva při nákupu nad 1000.
Artulinek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mojmax 31. 5. 2015 06:30

Pokud chcete nějakou slevu či slevový kupon, je nejlepší sledovat www.slevovykupon.net, kde jsou všechny slevy a slevové kupony do všech možných shopů pěkně pohromadě.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod fremantle 9. 6. 2015 09:30

Jen pro info: V posledním vyúčtování Tesco Clubcard byla jako novinka uvedená možnost stažení aplikace Clubcard (zatím pro Android a iOS) - při využití za registraci do účtu do iTesco.cz nabízeli 100 bodů a dodatečné kupony k využití - možná budou pro každý účet v nabídce jiné, ale já jsem dostal 3x 50 bodů (tzn. 5 Kč v tesko poukázkách) k jakémukoliv nákupu a 3x slevu 40 Kč z nákupu nad 400 Kč (vždy kombinace obou platná v tomto týdnu, následujícím a tom dalším). Již jsem jednu kombinaci využil, kupón na 50 bodů jsem využil k nákupu nanuka (takže asi 20 % cashback :-) ) a kupón na 40 Kč slevu na nákup (nákup cca 520 Kč, platil jsem 2 stravenkama, využil poukázku z posledního vyúčtování (spolu s kuponem na cílené zboží) a kartou jsem měl doplácet 231 Kč - samozřejmě využita debetka Sberbank CZ s dýškem).

Kupony je asi lepší tisknout - aplikace je totiž otevírá v prohlížeči PDF a snímače čarových kódů si s nima moc neumí rady - jeden se mi načíst povedlo, ale s jiným jsem měl problém - nechal jsem nákup na pokladně a nakoupil si druhý den s kuponem.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod msimcard 9. 6. 2015 17:06

fremantle: Nic jsem o této akci na stránkách Clubcard ani itesco.cz nenašel. Jsem registrovaný v Clubcard teprve asi měsíc, a tak mi žádné vyúčtování zatím nepřišlo. Nevíš, jestli je to s těmi 100 body při nainstalování aplikace jen pro ty, co jim už přišlo vyúčtování nebo pro všechny?
díky
msimcard
Nadšenec

Odeslat příspěvekod guru jára 9. 6. 2015 17:11

guru jára
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 9. 6. 2015 17:34

msimcard píše:fremantle: Nic jsem o této akci na stránkách Clubcard ani itesco.cz nenašel. Jsem registrovaný v Clubcard teprve asi měsíc, a tak mi žádné vyúčtování zatím nepřišlo. Nevíš, jestli je to s těmi 100 body při nainstalování aplikace jen pro ty, co jim už přišlo vyúčtování nebo pro všechny?
díky

Nešlo ani tak o instalaci aplikace jako o zaregistrování se do portálu Clubcard do konce června - za to bys měl dostat nějaké extra kupony (po přihlášení na ty stránky bys je tam měl vidět, ale opravdu nevím, jestli se to vztahuje na všechny zákazníky, nebo jen ty, kteří dostali poslední vyúčtování). A nyní si nějak nejsem jist, kde jsem viděl tu informaci o 100 bodech, na tom vyúčtování to nyní v rychlosti nemůžu najít, tak doufám, že se mi to s něčím neplete - ale možná s iBod kvízem (btw. https://ibod.cz/chytrejsi-vyhrava), kde prvních 1000 účastníků může/mohlo získat 100 iBodů (+ každý 6. výherce i tablet s W8.1 - zúčastnil jsem se totiž obou akcí) :D
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod msimcard 9. 6. 2015 22:46

Já se registroval tím stylem, že jsem vyplnil na zákaznickém servisu v Tescu formulář a na základě toho mi ihned vydali Clubcard kartu. Ale žádné přihlašovací údaje jsem od nich neobdržel, takže se tam nemůžu přihlásit. Na itesco.cz jsem nikdy zatím nenakupoval.
msimcard
Nadšenec

Odeslat příspěvekod guru jára 10. 6. 2015 02:54

Však jestli chceš mít i on-line účet, tak si tu clubcard kartu musíš zaregistrovat na internetu.
http://www.clubcard.cz/moje-clubcard.html
guru jára
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DrumSession 20. 6. 2015 10:29

Nemáte někdo platný slevový kupon do MALL.CZ, který nevyužijete ?
Pokud ano, prosím do SZ.
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod GuruJára 20. 6. 2015 17:44

Jo, take shanim slevovy kupon do mall.cz.
GuruJára
Návštěvník

Odeslat příspěvekod opasino 20. 6. 2015 18:32

Ja take. :-)
opasino
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tslaný 13. 7. 2015 07:38

Také vám od té doby, co jste se registrovali v online účtu clubcard, při každém nákupu vyjede z pokladny krom účtenky i kupon na 300 clubcard bodů, který lze uplatnit při dalším nákupu nad 300 Kč?
tslaný
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 13. 7. 2015 08:09

Ne, já dostal při registraci 3 kupony 50 clubcard bodů k libovolnému nákupu a 3 poukázky sleva 55 Kč při nákupu nad 550 ... ale to jsem dostal přímo na webu, z pokladen už nic dalšího
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka