Jen pro info: V posledním vyúčtování Tesco Clubcard byla jako novinka uvedená možnost stažení aplikace Clubcard (zatím pro Android a iOS) - při využití za registraci do účtu do iTesco.cz nabízeli 100 bodů a dodatečné kupony k využití - možná budou pro každý účet v nabídce jiné, ale já jsem dostal 3x 50 bodů (tzn. 5 Kč v tesko poukázkách) k jakémukoliv nákupu a 3x slevu 40 Kč z nákupu nad 400 Kč (vždy kombinace obou platná v tomto týdnu, následujícím a tom dalším). Již jsem jednu kombinaci využil, kupón na 50 bodů jsem využil k nákupu nanuka (takže asi 20 % cashback

) a kupón na 40 Kč slevu na nákup (nákup cca 520 Kč, platil jsem 2 stravenkama, využil poukázku z posledního vyúčtování (spolu s kuponem na cílené zboží) a kartou jsem měl doplácet 231 Kč - samozřejmě využita debetka Sberbank CZ s dýškem).
Kupony je asi lepší tisknout - aplikace je totiž otevírá v prohlížeči PDF a snímače čarových kódů si s nima moc neumí rady - jeden se mi načíst povedlo, ale s jiným jsem měl problém - nechal jsem nákup na pokladně a nakoupil si druhý den s kuponem.