Toaletní papír

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod xtonda 6. 1. 2015 14:23

Já tedy mám radši ten levný co se musí přehnout, protože ten drahý je sice silný a pevný, ale stejně se musí přehnout kvůli perforaci, takže se s tím akorát zbytečně plýtvá.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod jichaj 6. 1. 2015 14:52

PatrikChrz píše:Já doteď používal jednovrstvý a ten nejlevnější a vždycky jsem musel pořádně namotat. Teď jsem přešel na 3 vrstvý z Normy. Je s obrázky (v práci jde docela na dračku, každou chvíli nosím balík, 5 % do GE naskakovalo velmi rychle :D ), takže je i hezký a nemusím přehýbat :)

V PRE namaji zamestnanci na WC toaletak? :)
jichaj
Diskutér

Odeslat příspěvekod radecekh 6. 1. 2015 15:10

xtonda píše:Já tedy mám radši ten levný co se musí přehnout, protože ten drahý je sice silný a pevný, ale stejně se musí přehnout kvůli perforaci, takže se s tím akorát zbytečně plýtvá.

Osobně tedy moc toaleťáku nespotřebuju, protože preferuji hrubé otření + domytí vodou, ale myslím, že lepší toaleťáky milují například kanalizace a čistírny odpadních vod. Když namočím svůj Kleenex, tak se v podstatě rozpustí na kašičku. Když namočím ty levné toaleťáky, vznikne taková nepěkná hmota, která celkem drží u sebe a na školách dost často způsobovala ucpání záchodů.
radecekh
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 6. 1. 2015 18:06

jichaj píše:
PatrikChrz píše:Já doteď používal jednovrstvý a ten nejlevnější a vždycky jsem musel pořádně namotat. Teď jsem přešel na 3 vrstvý z Normy. Je s obrázky (v práci jde docela na dračku, každou chvíli nosím balík, 5 % do GE naskakovalo velmi rychle :D ), takže je i hezký a nemusím přehýbat :)

V PRE namaji zamestnanci na WC toaletak? :)

Ale mají. Ovšem děti (a některé manželky) toaleťák s obrázky doma doslova milují ;)
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod malejarda 6. 1. 2015 18:14

Co tam je za obrazky? Tisicovky?
malejarda
Nadšenec

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 1. 2015 18:42

Naši politici?
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod malejarda 6. 1. 2015 19:22

Takovy hnus? :-\
malejarda
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 7. 1. 2015 08:25

Ne, jsou to roztomilé obrázky. Mají různé sady - rybičky, žáby, africká zvířata, no a k tomu sezónní - třeba na Vánoce byli sobi :).
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod wit.cz 23. 2. 2015 13:17

Zewa je fakt nejlepší, netřeba ji tolik odmotávat. I když zvyk je železná košile...
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod eR99 23. 2. 2015 16:27

3 vrstvá Zewa u nás také vede. Netřeba odmotávat. Hezký voní... ;-)
eR99
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ripper6 13. 5. 2016 01:12

To jsou veci co uz se zde neresi :D Ja vim ze pritelka bere ten nejlevnejsi nekde v Lidlu ale po min... potom taky udajne jak je to namotany. Ze ty 3-vrstvy casto nejsou moc namotany a je to hned pryc.

-- 13. 5. 2016 02:12 --

eR99 píše:3 vrstvá Zewa u nás také vede. Netřeba odmotávat. Hezký voní... ;-)

z tech vonavejch veci je prej rakovina ;-)
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod wit.cz 15. 5. 2016 07:38

jasně :-) nejlepší je p0sranej, z něho rak není
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod osobne2 15. 5. 2016 07:51

Pouze žloutenka.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 25. 3. 2017 22:48

Žloutenka je z pocákání od žblunknutí, jinak ne.
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jarouuss 26. 3. 2017 06:37

BOSSHUGO píše:Konečně taky pořádný téma :-))) Souhlasím se Zewou 3 vrstvou a teď mám poprvé Harmony 3 vrstvý a taky dobrý. Dá se i ten Keelnex 3x, ale třeba to Tesco 3x mi přijde tvrdé. Jinak je to tak rok, co jsem se těšil až vyzkouší Zevu 4 vrstvý... Oběvil jsem ho v Tescu v regálu jak mají různé slevněné věci, byl natrhlý obal a byl za 50%. Jinak jsem si ho v akci nevšimnul a dát za něho skoro kilo se mi nechtělo a můžu říct, že to už je moc hrubé a není to vono :-) Ty 3 vrstvé jsou akorát. Prostě není nad to začít den dobře utřeným zadkem :-)))

Já mám tedy zkušenost, že i ty třívrstvé musím přehnout nadvakrát. Čtyřvrstvé jsem ještě nezkoušel.
jarouuss
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka