Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
PatrikChrz píše:Já doteď používal jednovrstvý a ten nejlevnější a vždycky jsem musel pořádně namotat. Teď jsem přešel na 3 vrstvý z Normy. Je s obrázky (v práci jde docela na dračku, každou chvíli nosím balík, 5 % do GE naskakovalo velmi rychle), takže je i hezký a nemusím přehýbat
xtonda píše:Já tedy mám radši ten levný co se musí přehnout, protože ten drahý je sice silný a pevný, ale stejně se musí přehnout kvůli perforaci, takže se s tím akorát zbytečně plýtvá.
jichaj píše:PatrikChrz píše:Já doteď používal jednovrstvý a ten nejlevnější a vždycky jsem musel pořádně namotat. Teď jsem přešel na 3 vrstvý z Normy. Je s obrázky (v práci jde docela na dračku, každou chvíli nosím balík, 5 % do GE naskakovalo velmi rychle), takže je i hezký a nemusím přehýbat
V PRE namaji zamestnanci na WC toaletak?
eR99 píše:3 vrstvá Zewa u nás také vede. Netřeba odmotávat. Hezký voní...
BOSSHUGO píše:Konečně taky pořádný téma) Souhlasím se Zewou 3 vrstvou a teď mám poprvé Harmony 3 vrstvý a taky dobrý. Dá se i ten Keelnex 3x, ale třeba to Tesco 3x mi přijde tvrdé. Jinak je to tak rok, co jsem se těšil až vyzkouší Zevu 4 vrstvý... Oběvil jsem ho v Tescu v regálu jak mají různé slevněné věci, byl natrhlý obal a byl za 50%. Jinak jsem si ho v akci nevšimnul a dát za něho skoro kilo se mi nechtělo a můžu říct, že to už je moc hrubé a není to vono
Ty 3 vrstvé jsou akorát. Prostě není nad to začít den dobře utřeným zadkem
)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků