GLOBUS BONUS

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod D.roak 13. 6. 2014 11:45

No včera j vystál v globusu frontu na registraci. Hostesek plno ale vyplnujou to jenom dvě.
Výsledek dočasná papírová kartička a plastová až po tom co tam utratím určitý minimální peníze.
Jelikž tam nakupuju sporadicky
Jinak jak funguje tyxpeníze zpět máte s tím zkušenosti mocděkuji
D.roak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PetrAsch 13. 6. 2014 12:35

Kartu mám, ale u pokladny použiji jenom, když má větší obrat zboží s body, od začátku roku jsem použil asi 3-4x (nakupuji tam každý týden). Jinak jim nebudu dávat info, co kupuji.
Při posledním nákupu jsem ji dal před placením a zaplatil jsem s ní část nákupu. Zbytek jsem doplatil standardní kreditkou.
PetrAsch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod D.roak 13. 6. 2014 13:44

zdravím,
No pr plastvou kartičku chtějí utratit 4000 kč. Moc v globusu nenakupuju. Leda pokud mají nějáký dobrou akci. nakupuju v Globusu tak 1 za měsíc
D.roak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod khonsun 13. 6. 2014 18:34

"No pr plastvou kartičku chtějí utratit 4000 kč. Moc v globusu nenakupuju. Leda pokud mají nějáký dobrou akci. nakupuju v Globusu tak 1 za měsíc".
Dekuji za info.
khonsun
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PetrAsch 13. 6. 2014 18:42

Mam papírovou již od loňska, nijak to neřeším...
PetrAsch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod D.roak 30. 3. 2015 13:59

No já to že mám papírovou kartičku taky neřeším: Jen až se budu chtít dostat k bonus penězum dostat tak musím udělat ten požadovaný obrat. Pekně to mají vyyšlené
D.roak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jichaj 13. 4. 2015 06:54

Nevim, já dostal rovnou plastovou...Navíc někdy před vánoci se ten systém měnil, tak bacha...jestli tam ještě nějaký bonus vůbec máte :)
jichaj
Diskutér

Odeslat příspěvekod D.roak 13. 4. 2015 08:50

no penezni bous tak ten tam je. Jen mám pocit že jsem tam nakoupil už za více penez nez mi tvrdi. Ale jelikož tam nakupuju jenom když náhodou jsem u globusu tak mi to moc nevadí
D.roak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jichaj 13. 4. 2015 09:11

No..ono je nakonec stejne jedno, za kolik tam clovek nakoupi. Ty vyssi rady (bronzovy, zlaty) ted uz maji stejne vysoke bonusy u vybraneho zbozi jako ten zakladni, jen tam jen par drobnosti navic (napr. vic slevovych kuponu, sleva na vino...)
jichaj
Diskutér

Odeslat příspěvekod DrumSession 1. 3. 2016 17:39

Před vánocemi jsem koupil hodinky (recommended by Kevin Costner), které se mi moc líbili v krámku, který patří k Globusu. Navíc byly za akční cenu s velkou slevou takže velké (+). A ještě jsem za ně dostal dalších +800 Kč (++) na bonus kartu. Ale to jsem zjistil až posléze, když jsem si čekoval, co je na kartě - fajn překvapení. Začátkem ledna jsem získal nabídku na narozeninovou slevu na -10% na celý nákup (e-mailem/terminal). Nákup jsem zaplatil nasbíranejma bodama tj. za "0" (+++). Takže spokojenost - save $ ! Chce to sledovat akce, ale kdo na to má mít čas ? V Globus je u vchodu nový terminál, kde se dá prohlédnout kartička a využít různé akce.
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod D.roak 7. 4. 2016 18:00

globus bonus jen je škoda že lze jen na ty přívešky penežní bonusy sbírat.A na Využití musíte s tou plastovou kartičkou. Ještě jedna věc že na učet se bonusové peníze projeví až následující den.
D.roak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Greny 22. 8. 2016 10:07

Nově se dá na Globus Bonus sbírat i za útratu v restauraci a na čerpací stanici - zde se načte tuším pouze 25% z celkové hodnoty útraty.

Jinak moje zkušenosti s bonusovým zbožím jsou dosti různorodé. U opravdu žádaných položek je velice pravděpodobné, že je na prodejně nenajdete nebo obíháte prodejnu dokola, jak nervózní vlčák a stejně nenaleznete. Nicméně i přestože udělám obrat "jen" na bronzový řád (při nákupech pro dva je to i tak dost) jsou především zajímavé ty peněžní bonusy, které tam člověk nabíhají.
Greny
Návštěvník

Odeslat příspěvekod wit.cz 2. 9. 2016 08:28

Zajímavé. My máme zlatý řád, jsme také dva a nepřijde mi, že by to bylo hodně.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Greny 2. 9. 2016 08:37

wit.cz píše:Zajímavé. My máme zlatý řád, jsme také dva a nepřijde mi, že by to bylo hodně.

Tak netvrdím, že nejde dosáhnout na vyšší, ale nenakupujeme jen v Globusu :-) ono asi kdybych tam měl cestu každý den, tak i za ty rohlíky,mléka apod. nasbíráme více :-)
Greny
Návštěvník