Slevy na pohonné hmoty

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod marvy 19. 7. 2015 21:10

Já přešel k Shellce,ty mají taky slevovou kartu a jde body uplatnit i na benzín.Ted v akci při zřízení, 50 bodů "zdarma".Ten benzín zas tak drahej u nás nemají. U Agipu to vyberu za žraso a konec. Jinak pod Mollem zatím sleva na pohonné hmoty nejde,psal sem jim. :-) Přesně tak,jezdit pro korunu 30km pro benzín nebudu.
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod avathar 30. 1. 2016 20:17

Dneska sem koukal rozdil shell vs ono 3 kc...
avathar
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 30. 1. 2016 21:26

Tank ONO všude vs. Shell Praha 6 (o dálnicích ani nemluvě) rozdíl 4,40 Kč u N95
... To asi fakt žádná zvratková karta nevyrovná.
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod Terminator3 30. 1. 2016 21:47

Jj,Tank Ono deklasuje všechny benzinky i bez nějaké akce či slevy..
Terminator3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Suky. 30. 1. 2016 22:28

Možná v Praze, u nás na Moravě i (a nejen) Benzina téměř srovnává ceny a vzhledem k ne úplně dobrou zkušeností s palivem od ONO jasná volba...
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 30. 1. 2016 22:41

Opravdu a jake zkusenosti? Ze maji posledni roky nejmene pruseru, ktere stejne vetsinou zpusobil prepravce?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 30. 1. 2016 22:42

Suky. píše:vzhledem k ne úplně dobrou zkušeností s palivem od ONO jasná volba...

Na tyhle bláboly ichtylů, kteří si patrně myslí, že do Shellu se dováží PHM letecky z USA, zatímco k Tank ONO na kravském povozu z Ruska, je fakt zbytečné regálovat.
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod Suky. 30. 1. 2016 23:30

Takhle podrážděná reakce - že by milenecký vztah?
A ten Marný je fakt marný...

Pár roků zpět jsem náhodou postřehl, že s palivem u ONO mám větší spotřebu.
Nedalo mi to, a začal jsem sledovat kromě spotřeby (tu si vedu u všech tří aut i motorky dlouhé roky) i zdroj paliva a potvrdilo se to, dlouhodobá spotřeba je u ONO o dvě deci až půllitr horší.
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 30. 1. 2016 23:40

Ty seš fakt blbej jak troky... Schválně, kolik je v ČR rafinérií? Když o tom víš *****, tak se alespoň neztrapňuj.
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod marvy 31. 1. 2016 00:32

avathar píše:Dneska sem koukal rozdil shell vs ono 3 kc...

já už k Shellce nejezdim. Jejich FUELne Save stojí za starou belu. :-))
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod Lexx 31. 1. 2016 07:09

Tomáš Marný píše:Ty seš fakt blbej jak troky... Schválně, kolik je v ČR rafinérií? Když o tom víš *****, tak se alespoň neztrapňuj.

Tak nás pouč.
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 31. 1. 2016 09:13

Vsechno palivo pochazi z jedne nadrze, lisi se maximalne tim, ze do nej prepravce naleje nejake aditivum. Nicmene to "zakladni"odpovida vsem parametrum a pozadavkum.

Vetsina pruseru, ktera kdy nastala, opravdu neni tim, ze by pumpar po nocich chodil s konvi a doleval vodu, ale na strane prepravce, ktery ma docela honicku, kdyz bere ruzna paliva. Jde o to, ze v cerpaci soustave muze zustat az 50l paliva, coz v pripade nafty (a zbytkoveho benzinu) ma za vliv snizeni bodu zapalu. A schvalne si zkuste vyjet ty historicke problemy a zkuste hadat, co to predevsim bylo.

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Lexx 31. 1. 2016 10:09

Jenom doplním, že ne všechny PHM se berou z Kralup, ale také ze St. Valentinu (Linz) nebo ze Shwechatu (Vídeň). Takhle na jihu republiky, co vím. Předpokládám, že východ a sever se bude zásobovat též z Polska nebo ze Slovenska.
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod paty07 31. 1. 2016 20:05

U většiny pokut je udáváno, že pravděpodobně došlo ke kontaminaci jednoho paliva druhým. Do televize se dostávají až prohřešky úmyslné v větší pokutou.
paty07
Diskutér

Odeslat příspěvekod S474N 31. 1. 2016 21:10

Ona nafta v benzinu neni az tak pruser, naopak uz ano. Nicmene je to vzdy pruser prepravce.

S474N
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka