Vernostni programy retezcu

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod martinsip 22. 2. 2015 17:56

Přesně tak. Sice jsme klukům už 2 plyšáky koupili, ale po 139,- se známkami to není žádný terno, takže na pokladnách jich (nálepek) je v mističce hafo.
Peugeot 308SW 1,6HDi 2010, Fiat Marea Weekend 1,9JTD 2003
Honor magic5 Pro
martinsip
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod D.roak 22. 2. 2015 18:23

fremantle píše:To myslíš ty na angry
birds? To se hezky usměj na prodavačku a zeptej se, jestli ti nějaké
nevydá, co si nevyzvedli zákazníci před tebou - některé je nechávají
rovnou na pultíku, minule jsem takhle viděl nastřádaných snad 20.jo dekuju az se dostanu do teska tak zkusim
nálepek...
D.roak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ripper6 27. 10. 2016 07:12

Natrefil jsem tohle vlakno... me by zajmalo vyplatilo se vam uz neco tak na tyhle vernostni blbosti? Lidl, Kaufland?
Me prijde ze to je casto neco lepit na karticku, kdyz bych to vse zazrakem splnil tak dostanu nejakou silenou figurku co nestoji ani za rec :)
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 27. 10. 2016 07:19

Jak kdy, jak co. Někdy je to za doplatek, ale někdy lze získat zajímavé věci i zadarmo. Taky záleží na tom, jestli to využiješ. Třeba kamarádka sbírá plyšáky z Billy pro svého psa :). V Globusu měli zavazadla Wenger, nejlevnější i bez doplatku.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod chnapka_cz 27. 10. 2016 07:36

Kaufland mel před nejakou dobou Tefal panve, to bylo ok.
Globus, včera koncila 30% sleva na jeden vybrany produkt....
chnapka_cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xtonda 27. 10. 2016 08:15

Jak kdy, jak co, Albert měl už dvakrát dětský knížky (bez doplatku) nebo se dal pořídit s doplatkem 900 litinovej hrnec co normálně stojí skoro čtyřku. Když tam člověk chodí tak jako tak, tak to není špatný.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 27. 10. 2016 08:20

Tak třeba ten nůž z Lidlu byl opravdu luxusní, předtím nějaké knížky taky nebyly špatné, všechno zdarma - nakupujeme tam stejně. Makro, Kaufland apod. je většinou čistý ojeb, kde chtějí ke známkám doplatit víc než co produkt stojí normálně.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod xtonda 27. 10. 2016 08:34

Jo, ta kudla z Lidlu je fakt perfektní.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod msimcard 27. 10. 2016 10:05

v Albertu teď mají akci na poměrně luxusní nádobí. Koupil jsem tam nějaké věci v hodnotě 10% běžné ceny. Sice trošku podezírám výrobce, že jsou záměrně zvýšené před touto akcí ceny, aby sleva byla hodně vysoká, ale i tak si myslím, že i kdyby to bylo třeba za 30% ceny, tak se to vyplatí.
msimcard
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xtonda 27. 10. 2016 10:26

Teď tam sou akorát hliníkový plechy, to mě nezaujalo, minule mi to přišlo lepší, to tam od Berndes byly porcelánový pekáče a litinový hrnce.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod msimcard 27. 10. 2016 10:41

No jo, ale ono i ty hliníkové plechy jinde levněji neseženeš a to ani od noname značek. Natož potom od takovéto značky, která by měla slibovat alespoň určitou kvalitu.
msimcard
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xtonda 27. 10. 2016 11:02

Dobrý asi budou, u mě je to asi spíš o tom, že nemám pocit, že by se mi zrovna tenhle typ nádobí hodil nebo něco podobnýho už máme.

Nicméně ceny sou někdy šílený, jednou sme chtěli originální náhradní plechy od Electroluxu (obyč smaltované) aby pasovaly do drážek v troubě a v Electroluxu si za ně řekli 800 za kus, to sme fakt nedali.

Taky měli v Albertu nějaké designové taliánské spotřebiče a tam ten doplatek byl takový, že to za tu cenu v nedesignovém provedení dalo sehnat za podobnou cenu běžně.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod mojmax 1. 11. 2016 06:23

Já vyžívám vratnepenize.cz, tam už jsem dostal zpět cca 1200,- a pak plnapenezenka.cz, tam mi to hodilo cca 1000,-.

P.S. Pěkný pokus o reklamu.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod paty07 1. 11. 2016 20:03

My raději využíváme "Táhněte s tou reklamou doprdele!"
paty07
Diskutér

Předchozí stránka