No z ebay jsou zas problémy s celní deklarací, to u aliexpress není, tam to fakt projde celnici jak nůž máslem.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
slavo963 píše:A nevim, jestli byste nebyli nastvani jako Marcus235, kdyby vas aliexpress scamnul o litr na nefunkcnich nebo nedodanych mysich a na drzovku takhle uzavrel claim...
Nevím, ale předpokládám, že i nepřihlášení a neregistrování mohou na AliExpress objednávat a nakupovat tak jako asi ve většině nejen čínských internetových obchodech. Pokud si dobře pamatuji tak před několika léty kdy jsem s AliExpress začínal tak jsem tam ze začátku nebyl registrovaný a neměl jsem se proto jak přihlásit a i přes to jsem tam jako nepřihlášený bez problémů nakupoval. Nevím to určitě, ale nepřihlášení asi nemají možnost podávat spory nebo sledovat zásilky.ski1961 píše:a k čemu je to vlastně dobré, že se nepřihlášeným uživatelům ukazuje nižšší cena ? pro objednání se pak stejně musím přihlásit a pak je cena vyšší nebo se pletu ?
S tím plně souhlasím. Měl jsem podobnou zkušenost loni kdy u koupených sluchátek s mikrofonem nefungoval mikrofon. Podal jsem spor a po asi měsíci dohadování se ohledně toho spor ukončili a reklamaci samozřejmě neuznali kvůli tomu, že jsem jim nezaslal nahrané video ze kterého by bylo patrné, že mikrofon opravdu nefunguje. Jak ale nahrát video ze kterého by bylo vidět a slyšet, že mikrofon nefunguje?Marcus235 píše:Základ toho, co jsem napsal o Aliexpress je v tom, že po letech nakupování se Aliexpress hodně zhoršil. Dnes vám jen tak od stolu nadrzo zhodí spor o nefunkčnost zboží anebo pro neúplnu dodávku, což se dřív nestávalo.
S tím, ale nesouhlasím. V internetových diskuzích kde se diskutující ani neznají a neví kdo kým je, je běžné tykání. Naprostá většina lidí to bere jako něco normálního a nepozastavuje se nad tím, že někdo někomu tyká a nevyká. Pouze ti co se chtěji povýšovat nad jinými tím, že jsou něco víc než oni tak si žádají aby se jim vykalo.Marcus235 píše:A že tyká neznámým lidem a dokonce i takovým, kterým intelektem, vzděláním a zkušenostmi nesahá ani po paty, to navíc značí, že se jedná vedle toho všeho ostatního, o nevychovaného burana.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků