10 usd kupon zdarma na JD - čínské aukro

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod mad.snowman 21. 11. 2015 11:13

s4ym0n: Myslím, že "Awaiting Acceptance" je skutečně jak říkáš asi potvrzení o doručení. JD neposílá e-maily o odeslání zboží, ale datum odeslání se dá zjistit kliknutím na "View Order Details" v seznamu objednávek. Většinu zboží odesílají okamžitě.
mad.snowman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dk1844 21. 11. 2015 14:24

zdepapepa píše:Ta akce na 10dolarový kupon by zase měla platit...

Ano, vypada to, ze to opet funguje. Ja doporucuji pouzit Invitation Code GY4H68 :)
Tentokrat je akce podle vseho do 29.11.2015.

Edit: Ale pozor - kupony na $10 uz nejsou na utratu nad $10.05, ale nad $20. Coz celou vyhodnost dost vyrazne zhorsuje...
dk1844
Návštěvník

Odeslat příspěvekod taallaa 21. 11. 2015 17:50

a když bych použila dva kupony?

nicméně už tomu moc nevěřím, při minulé akci jsem objednala, použila kupon ale při odeslání objednávky to vypadlo, objednávka se zrušila a kupon už nevrátily. Psala jsem reklamaci na všechny emaily které mají v kontaktech a všechny se vrátily jako nedoručené tak nevím co si o tom mám myslet.
taallaa
Návštěvník

Odeslat příspěvekod khonsun 21. 11. 2015 18:09

Odepsali mi vzdy, behem 1 dne; odpovedi jsem nasel ve svem uctu, tusim vlevo rubrika zpravy... Objednaval jsem cca 8 x blbustky, nic nespadlo a kupony pouzity; par korun doplatku by Paypal. Uvidim teprv co z toho dojde, lec vse ma sve post. cislo.
Za 21 let mi bude 100.
khonsun
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod strzm.zahalka 23. 11. 2015 14:11

s4ym0n píše:Mám také, jak tu někdo psal, Awaiting Acceptance, asi 12 dní. Sice mi žádná zpráva o shippingu nepřišla a prodejce komunikuje dost zmateně, ale není tím Acceptance myšleno moje potvrzení, že to došlo? Co tam prosím máte vy, komu to už odeslali? Moc to nechápu, zkoušel jsem hledat na internetu, ale nic. Nějaké údajné tracking number tu mám, i když mi to podle něj nic nenajde. :D

Také tam mám "Order Status: Awaiting Acceptance" a zároveň je tam Shipped Out 21.11.2015 (takže asi už zboží odesláno) a je tam i sledovací číslo.
Kdo chce může použít můj Invitation Code: M5F2UG
strzm.zahalka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 11. 2015 14:22

tak mne uz doslo prvni zbozi :)
anonymni

Odeslat příspěvekod osobne2 2. 12. 2015 17:54

Dnes zbozi prislo, je to nejake rychle, ani ne dva tydny od objednani a mam to doma, bylo to zaslano svycarskou postou, Ceska posta to dorucila jako doporuceny balicek, predala oproti podpisu. Takze dobra akce. Koupil jsem nejake naradi na servis jizdniho kola.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod msimcard 5. 3. 2016 15:41

Má někdo platný kupon do tohoto shopu? Nebo funguje ještě tato akce?
Díky
msimcard
Nadšenec

Předchozí stránka