10 usd kupon zdarma na JD - čínské aukro

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jichaj 11. 11. 2015 12:09

taallaa: vzdyt pisu, ze jsem pro druhy acount pouzil kod z nove zalozeneho (10min) stareho uctu a nic...ani u toho nového ani u toho starého nic nepripsali...
jichaj
Diskutér

Odeslat příspěvekod vklatil 11. 11. 2015 13:55

Dělal jsem si registraci včera s naprosto stejným výsledkem. Taky mi neprošel ani kod ze založeného účtu na 2 založený. Asi už nic nedávají....
vklatil
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod taallaa 13. 11. 2015 15:21

tak jsem hledala na cizích stránkách a přidělování kuponů je omezeno aby jeden člověk nemohl registrovat více účtů. Maximum je 5 doporučení na jeden kód. A doporučený a doporučující nesmí mít stejné číslo a IP adresu.

Takže pokud by měl někdo zájem, tak zkuste 43CZ78 je nově vygenerovaný a zatím nevyužitý
taallaa
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dk1844 13. 11. 2015 15:40

Uz nic nedavaji, muzeme lock/delete/cokoliv.

Jinak, maximum 5 doporuceni na jeden kod je blbost, protoze tam jasne psali, ze lze "vydelat" az $500. -> Takze maximum bylo 50 doporuceni.
dk1844
Návštěvník

Odeslat příspěvekod strzm.zahalka 13. 11. 2015 21:15

Takze to je podvod? Ani nemam nic objednavat? Jsem se pred par dny registroval, kupon dostal, ale jeste nic neobjednal.
strzm.zahalka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod taallaa 13. 11. 2015 22:47

netuším, já objednala, použila kupon ale při odeslání objednávky to vypadlo, objednávka se zrušila a kupon už nevrátily. Bez kuponu nic objednávat nebudu.
taallaa
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dk1844 13. 11. 2015 23:27

strzm.zahalka píše:Takze to je podvod? Ani nemam nic objednavat? Jsem se pred par dny registroval, kupon dostal, ale jeste nic neobjednal.

To ne, podvod to není. Prostě jen došly kupony. Pokud jsi ho stihl získat, tak je vše OK - utrať ho. Jen už nelze získávat další.
dk1844
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 14. 11. 2015 10:06

další kupony nejde získat a já mám dokonce problém, že již získané kupony za doporučení mi smazali, můžete kouknout někdo další, kdo ještě měl platný kupon, zda mu zůstal nebo je taky pryč? dle pravidel stále mají psáno, že získané kupony jsou použitelné až do 20.
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod khonsun 14. 11. 2015 17:35

Kupony na uctu jsou; platnost do 19.11. t.r., tamniho casu zjevne.
Za 21 let mi bude 100.
khonsun
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod strzm.zahalka 14. 11. 2015 19:40

Jo take mam platnost kuponu do 19.11.2015.
strzm.zahalka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mad.snowman 15. 11. 2015 14:26

Už vám někomu přišel e-mail o odeslání zboží?
Já mám u všech objednávek zatím Order Status: Awaiting Acceptance
mad.snowman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomasvlasak 15. 11. 2015 15:33

jo, některé zásilky už dokonce pozná 17track, že jsou někde už na cestě

ale je to různé, některé starší objednávky odeslané ještě nejsou a jiné novější již ano .. záleží na prodejci

ještě bych uvítal tipy na drobnosti okolo 1-2 dolarů na doplnění objednávky kvůli minimální výši pro uplatnění kuponu
Věnuji se stavebnímu spoření, doplňkovému penzijnímu spoření, úvěrům a investicím. Osobní konzultace v Praze a Středních Čechách zdarma.
tomasvlasak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod strzm.zahalka 19. 11. 2015 08:48

Tak jsem dnes objednal, vypadá to, že objednávka se slevovým kuponem 10 USD prošla, zaplatil jsem jen 0,49 USD přes paypal.
Psali jste prodejci nějaké pokyny pro celní deklaraci?
strzm.zahalka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zdepapepa 20. 11. 2015 22:36

Ta akce na 10dolarový kupon by zase měla platit,zkuste tedy při registraci zadat tento kod: NJS79W
zdepapepa
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod s4ym0n 21. 11. 2015 00:36

Mám také, jak tu někdo psal, Awaiting Acceptance, asi 12 dní. Sice mi žádná zpráva o shippingu nepřišla a prodejce komunikuje dost zmateně, ale není tím Acceptance myšleno moje potvrzení, že to došlo? Co tam prosím máte vy, komu to už odeslali? Moc to nechápu, zkoušel jsem hledat na internetu, ale nic. Nějaké údajné tracking number tu mám, i když mi to podle něj nic nenajde. :D
s4ym0n
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka