od radecekh 13. 1. 2016 17:31
07Petr:
Ten notebook jsem uváděl jako odpověď uživateli osobne2 na to, když se ptal, co je tam levnější, než na srovnanicen.cz.
S reklamacemi v Alze mají problémy jen vyčůránkové, co jim tam reklamují kdeco, využívají 14denní lhůty na vrácení zboží apod. Pro nás ostatní je reklamace naprosto bezproblémová. Naposledy jsem reklamoval SSDčko, donesl jsem ho na pobočku a oni se mi ještě omlouvali, že ho nemají skladem, takže si pro nové mohu přijít až druhý den. A to jsem samozřejmě neměl zaplacenou možnost výměny kus za kus. Prostě naskenují sériové číslo, vidí, že to reklamuje někdo, kdo u nich nakupuje hodně a reklamuje málo a podle toho se k člověku chovají, protože chápou, že to není žádný vychcánek.
S tou Citi snad nepotřebovali žalovat, to vidí ta banka sama, že tam někdo protáčí peníze, ne? A nějak si nedovedu představit, jak by ta komunikace Alzy a Citi probíhala. Člověk v Alze zvedne telefon a zavolá do Citi, aby vám zrušili kreditku?
Z celého vašeho přístupu k Alze mám pocit, že jim se jen uleví, když u nich nakupovat nebudete.