Tak jsem byl nalakan a nahral mobil aplikaci uctenkovka, kdyz byla moznost skenovat qr kod primo. Narazil jsem ale na problem, ze sw me neuznal uctenky tzv. 1*1*1, i kdyz uctenky byly z jine provozovny stejneho majitele, sw je neuzna a bere jako ucelove rozdeleni nakupu. Reklamace neuspesna, prej se jedna o stejneho obchodnika, lhostejno ze jinou provozovnu....
Znate osobne nekoho kdo v te loterii vyhral milion ci statisice nebo auto a nebyl a neni z Agrofertu? Tak me napada zda to cele neni jen dalsi Čapi pelech Buresova tymu
to přece nevylučuje registraci na manželku, milenku, rodiče atp. navíc IMHO lze registrovat účtenky jen na různé emaily a registraci dokončit až v případě výhry
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
Registrovat na cloveka se da vickrat, ale postupne a ne najednou. Uctenky registrujes na emaily, pokud jeden email vyhral, registrujes ho na cloveka, vyberes vyhru a registraci zrusis, pak uz ten jeden email nepouzivas. Priste vyhraje treba jeden z dalsich emailu, tak to zopakujes.
Tak jsem to s velkou slávou taky zkusil a mám několik otázek:
1) Stav "Ověřena v EET" - je to správně a je do systému přijata nebo stále v procesu a může se stát, že bude zamítnuta (špatné údaje, špatný čas účtenky již se nehodící do slosování, účtenka není v režimu EET atd)? V legendě mě mate tohle "Probíhá ověření dalších podmínek podle herního plánu." Rád bych tam viděl v kolonce stav "přijato" nebo tak něco.
2) Jak staré účtenky mohu zařadit? Bylo-li minulé slosování 15.10.