ROlda78 píše:buď můžeš o pár dnů sám prodloužit lhůtu (View detail-To extend the Buyer Protection for this order, please click here.)
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
ROlda78 píše:buď můžeš o pár dnů sám prodloužit lhůtu (View detail-To extend the Buyer Protection for this order, please click here.)
vlazy píše:A vyplatí se to za tolik tam kupovat když navíc si k tomu asi musíš ještě zaplatit DPH nebo clo nebo obojí a k tomu asi i něco poště za vyřízení toho?SVitara píše:několik objednávek mám i za pár stovek dolarů.
Žádá mne o pozitivní hodnocení po doručení. Hodnotit ale prozatím nemohu, protože objednané zboží mi bohužel ještě nebylo doručené.Hi my dear friend,
I have shipped your items to you. After received the items, if you are satisfied with the items, pls leave me positive feedback. thank you ,if you have any question ,please let me know or leave a message,We will give you a satisfactory answer. thank you so much !
John
Když se ale podívám do administrace AliExpress tak tam vidím, že spor můžu podat pokud moje objednávka nebude doručená do 1.2.2019.Currently the Purchase Protection of Order XXXXXXXXXX will end on 2019.01.22 01:04.
Nyní jsem z toho tak trochu zmatený, protože nevím co z toho platí a jestli to doručení bylo prodloužené pouze do 22.1.2019 nebo až do 1.2.2019. Zajímá mne to abych věděl kdy bych se tím měl zase zabývat trochu více tak abych nepropásnul možnost podání sporu pokud mi zásilka nebude doručená.If your order does not arrive on 2019-02-01 , you can apply for a refund by opening a dispute.
vlazy píše:by u toho sledování zásilek snad měl být i záznam o celním řízení pokud to šlo přes celníky, což asi ano.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků