Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Doposud ale peníze nepřišly na můj bankovní účet a proto mne zajímá jak dlouho to asi běžně trvá než ty peníze prostřednictvím karty vrátí a než se to připíše na účet v bance. V detailu toho sporu mám uvedené toto:Dear friend, we regret the problem, we returned the money, you will receive it within 3-15 days, please accept our sincere apologies.
Nevím co to přesně znamená nebo jestli bych ještě měl něco udělat pro to aby mi ty peníze byly skutečně zaslané a nebo mi nyní nezbývá nic než čekat kdy peníze přijdou na můj účet nebo jestli vůbec přijdou.Dispute Reason: Missing some goods
Status: Dispute Finished
Refund US $ 0.56
Reminder: You and the seller came to an agreement. Your refund has been transferred.
vlazy píše:ROlda78:
Tak tomu co jsi napsal vůbec nerozumím. Kde a na jakou odchozí transakci bych se měl dívat a co tím zjistím? Co myslíš tím, že v den objednání/platby, bude ponížena? To mi vezmou z těch 0,56 USD ještě nějaký poplatek za něco např. že jsem si dovolil zadat spor a požádat o vrácení peněz? Jakou novou příchozí mám nečekat? Já se v tom vůbec nevyznám a je to můj první spor na AliExpressu.
vlazy píše:V případě toho PayPalu mi jde také o to, že PayPal by mi asi u toho vzal z těch zaslaných peněz nějaký poplatek za připsání peněz v jiné měně než je měna mého PayPalu a za směnu z USD na CZK a to by mi pak z toho asi příliš nezbylo a mohl bych se při tom možná dostat na PayPalu i do mínusu. Nevím jaké jsou za to na PayPalu poplatky.
vlazy píše:Je normální a běžné, že prodejci reagují na spor až po delší době?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků