MS Office + 1TB cloud Onedrive za 27 Kč/měs = 320Kč/rok

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Markil 4. 10. 2019 12:15

Vezmu do party 3 zájemce o
- 1TB prostoru na cloudovém úložiště OneDrive
- k tomu MS Office (Word, Excell, PowerPoint, Outlook, Access pro PC a Publisher pro PC - až pět instalací na uživatele na PC, MAC, telefon (android, apple), tablet apod.)
- jako bonus 60 minut volání přes Skype na mobilní telefony měsíčně zdarma.

Pokud nás bude plný počet, vychází aktuálně cena na cca 320 Kč za rok (po přepočtu cca 27 Kč za měsíc). Vše naprosto legálně - oficiální produkt Office 365 pro domácnosti. Omezení je, že dle licence nelze využívat ke komerčním účelům (podnikání atd.)

Pouze zájemci o dlouhodobé užívání. Budeme předplácet na minimálně 2-3 roky za uvedenou cenu. Poté počítám s dalším prodlužováním (dle cenových nabídek možno prodloužit i dříve). Max. cena dnes vychází na 450 Kč/ uživatele na rok, ale počítám s využíváním levnějších akčních nabídek...

Zájemce prosím o kontakt přes SZ. Počet míst omezen na 3.

Spěchá to...
Naposledy upravil Markil dne 4. 10. 2019 12:47, celkově upraveno 1
Markil
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Markil 4. 10. 2019 12:44

to je sice hezké, ale 1TB úložiště na cloudu bez placení nedostaneš... ;-) a za tři kila ročně to je skoro zadarmo...
Osobně ten office beru jen jako bonus k tomu cloudu... Ale někdo ho může brát i jako hlavní věc.
Markil
Nadšenec

Odeslat příspěvekod curvecardik3 4. 10. 2019 13:11

Taky mám radši svůj externí HDD.
curvecardik3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod octaviampi 4. 10. 2019 14:36

Kolik a na kolika mistech jich mas. Jak casto mas aktualni data?
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod paty07 6. 10. 2019 23:44

Já nejraději zálohuji na děrný štítek.
paty07
Diskutér

Odeslat příspěvekod Markil 9. 10. 2019 15:34

externí HDD vs cloud? Trochu dost jiné věci... Já si taky důležité věci zálohuju ještě na externí disk, ale cloud je přeci jen dost odlišná věc...
Pokud je tu nějaký zájemce, tak stále ještě nejsme kompletní...
Markil
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Markil 17. 10. 2019 12:55

stále aktuální...
Markil
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S474N 20. 10. 2019 11:46

A to se nebojis, ze vam to zrusi?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Markil 23. 10. 2019 10:12

Není moc důvod... žádné omezení na členy domácnosti neexistuje. Navíc se to nedá blokovat ani dle IP adresy, protože se to dá používat kdekoli kdykoli... Vím, že se to tak mezi známými použivá už léta... A pokud by někdy změnili pravidla, to se může stát se vším.

Každopádně asi poslední možnost se k nám přidat, takže kdo má zájem, neváhejte a napište mi přes SZ.
Markil
Nadšenec

Odeslat příspěvekod audiobullys 23. 10. 2019 22:47

Stačí nahrát lechtive video, dát někam Link a je po účtu a souborech navždy. Každopádně lechtive videa si tam uložit člověk může.
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod Pajkyt 24. 10. 2019 07:15

Taky bych neměl obavu, pravidla to umožňují. Používám v rámci "rodiny" pro 6 uživatelů (někde uvádějí 5, ale mělo by platit 1+5). Zatím se mi podařilo tyto Office 365 Home koupit v akci pod 1000,- Kč. Nyní dlouho žádná akce nebyla, ale licence se dají nakoupit dopředu, takže mám "nasysleno". Za tu cenu je to velmi dobrá služba. Osobně oceňuji především ten OneDrive, který však není nutné využívat, takže pak ani nehrozí zrušení o kterém píše audiobullys. Pokud bych nevyužíval, tak bych do toho šel.
Pajkyt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Markil 24. 10. 2019 08:21

Tak to je super cena... My teď s cenou moc na výběr nemáme, ale pokud by se během roku něco podobného objevilo, tak bychom to taky využili na další prodloužení...
Kdy jsi to prodlužoval? Viděl jsem, že nový nákup, by měl licenci vždy protáhnout o rok, třeba na tři roky, ale teď jsem na czc četl recenzi z května, že to přestalo fungovat, tak nevím a trochu jsem na pochybách
Markil
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Pajkyt 24. 10. 2019 09:01

Naposledy jsem bez problému prodlužoval 5.9.2019 prostřednictvím funkce "Prodlužte si platnost pomocí kódu Product Key". Je to tak jak píšeš, nový nákup prodlužuje licenci vždy o rok, jen nevím jestli tam není nějaký limit na kolik roků se dá dopředu předplatit. Já každý rok prodloužím pomocí kódu z balení, které jsem nakoupil dříve v akci. Dokonce je tam i nějaká časová prodleva, kdy to jelo bez předplatného, ale na to se nedá moc spoléhat.
Pajkyt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pavelxz 24. 10. 2019 09:08

Když jsem to předplácel já před pár lety, tak maximum, na které se dalo předplatit bylo pět let.
Pavelxz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Markil 30. 10. 2019 09:51

Ahoj, tak máme ještě jedno poslední místo ve skupině. Cena na první dva roky: 582 Kč (tj. 291 Kč na osobu na rok). Kontakt přes SZ.
Markil
Nadšenec

Další stránka