Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
hannys85 píše:Mě nejde o kartu, ale aplikaci. Obchody co vydávají plastové karty, tak tu rodiče vlastní. Bohužel zmíněné obchody jedou pouze na aplikacích a Stocard je opět jen pro smartphone. Netuším jestli ty čtečky nejsou dělány jen pro displeje, tak jak kdysi byly čtečky, které sejmuly kódy z plastových karet, ale z displejů to neuměli.. Dokonce česká pošta to neumí dodnes a když člověk ukáže kartu v mobilu, tak pracovnice musí stejně zadat číslo do PC ručně.
aaaa píše:No to neni pravda, mam v Google Pay ulozenu slevovou kartu ceske posty a normalne to u prepazky nactou cteckou carovych kodu primo z displeje mobilu, takto mi to funguje cca 5 let.
jarmarti1 píše:V Albertu používám já a prarodiče normálně printscreen vytištěný na papíře. Jenom pozor, občas se ten kód změní (tak po půl roce). V Kauflandu se QR kód asi nemění.
jarmarti1 píše:V Albertu používám já a prarodiče normálně printscreen vytištěný na papíře. Jenom pozor, občas se ten kód změní (tak po půl roce). V Kauflandu se QR kód asi nemění.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků