LIDL Plus (věrnostní kartička)

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod myšpulín 13. 2. 2024 07:14

no jo, ale to je spíš požadavek na operátora, ne? nevím, jestli může supermarket si dát do suterénu nějaký opakovač mobilního signálu bez koordinace s operátorem. zatímco wifinu si řeší ve své režii.

Zrovna firmy jako Lidl, Kaufland, Albert asi budou mít s operátory slušnou vyjednávací pozici pro indoor pokrytí.
Pracuji v podniku o cca 1500 zaměstnancích a máme indoor vysílače sdílené všemi operátory už spoustu let.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod Dr.D 15. 2. 2024 19:51

By jsi se divil, kolik prodejen je nepokryto jedním, či více operátory.
A ještě dodám, že prodejny jsou často jen v nájmu a majitel má pocit, že vysílač operátora je zlatý důl a operátor pak na jeho podmínky nepřistoupí.
Dr.D
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jichaj 18. 2. 2024 08:50

Já měl kdysi problém,že se mi bez dat nepustila ta apka s QR zakaznickym kodem...teď už to běží v pohodě?
jichaj
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 18. 2. 2024 08:57

Já mám navíc ten QR kód uložený v Google peněžence.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod ... 18. 2. 2024 08:58

Ja mam vsechny ty kody ze slevovych karet a appek vcetne Lidlu ulozeny v GooglePay, takze ty appky pri placeni vubec nepotrebuji otvirat. Do Lidlu uz nechodim, je tam draho, ale v Kauflandu je s jejich appkou take problem, kdyz nejsou mobilni data. Musim ji otevrit a aktivovat slevove kody nekde u unikoveho vychodu, kde signal na mobilni data je.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Persbrandt 14. 3. 2024 00:41

octaviampi píše:Persbrandt: Dost se divim, že Lidl nějakou wifi vůbec zákazníkům zadarmo poskytuje. Já bych to ihned zrušil, ať si každej platí svoje data a neotravuje kvůli pár korunám. A už vůbec ne těsně před zavřením.

Proč by se měla rušit WiFi pro zákazníky v Lidlu? Nechápu. Free WiFi poskytuje dneska kdejaká kavárna, kde je hosté využívají čistě pro svou potřebu, tím spíš by měla být standardem v supermarketu, když ten po zákaznících vyžaduje používání appky, aktivaci různých kuponů v té appce apod.
nebo byste zrušil i ty WiFi v kavárnách?

-- 14. 3. 2024 00:44 --

... píše:Do Lidlu uz nechodim, je tam draho, ale v Kauflandu je s jejich appkou take problem, kdyz nejsou mobilni data. Musim ji otevrit a aktivovat slevove kody nekde u unikoveho vychodu, kde signal na mobilni data je.

Tím vlastně potvrzujete moje tvrzení, že není normální resp. je velký vopruz pro zákazníka, když je pro slevu v supermarketu vyžadována mobilní appka nebo dokonce její používání s připojením k internetu.
Jinak k té Google peněžence, pokud bude pro slevu na konkr. produkt vyžadována aktivace elektronického kupónu v appce, tak vám nějaká Google peněženka s uloženým kódem z appky stejně nepomůže...
Persbrandt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod octaviampi 14. 3. 2024 06:55

Kdyz jdu do kavarny nebo hospody, jdu tam s nekym a jdu si odpocinout. Existence wifi je pro me nepodstatna.

Obdobne kdyz pristupuju na pomerne nedustojnou hru s kupony (coz u Kauflandu pristupuju, protoze nechcu platit vic), tak se nespoleham na to, ze se nekde mozna nejak pripojim. Jednak chodim se seznamem pripravenym dopredu, ale taky v obchode neresim na posledni chvilku kupon.

Mne cela kauza prisla srandovni, protoze nekteri problemum chodi vylozene naproti a pak se divi.
octaviampi
Diskutér

Odeslat příspěvekod pezzay 5. 7. 2024 21:14

Včera jsem si všiml že se mi v aplikaci objevil kupón na slevu 15% na celý nákup , maximálně 750 Kč.. minimální hodnota nákupu musí být 500 Kč,, přestože jsem splnil všechny podmínky(no alcohol,no tabac atd.) sleva se mi nenačetla..
Přivolaná šéfka směny konstatovala, že jsem podmínky opravdu splnil, ale ona s tím nic neudělá, tak ať si zavolám na ústředí, což jsem učinil ale to víte, svátek, tak tam nikdo nereaguje.. všichni odletěli na prodloužený víkend na Ibizu.. tak jsem jim napsal poslal kopie účtenky a budu čekat ale ten kupon na slevu platí jen do neděle... Naskladným průzkumem terénu jsem zjistil že máme v široké rodině další tři ty stejné slevy (15% až 750 Kč ),,většinou je získali ti kteří do Lidlu chodí minimálně.. ti co tam chodí často nedostali nic...
Takže se tážu : má někdo taky zkušenosti s touto slevou?.. měl někdo podobný problém s uplatněním této slevy?
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 6. 7. 2024 00:20

S touto konkrétní slevou v Lidlu ne. Ale v Albertu/Kauflandu mi tyhle % slevy na celý nákup fungovaly vždy bez problémů. Celkově mi je ten systém kupónů a slev v Lidlu krajně nesympatický, takže peníze nosím jinam. Slevy ve stylu kup si troje kleště a čtvrtý máš zdarma nebo nainstaluj si aplikaci, jdi nakoupit ve středu, aktivuj kupón, udělej nákup za 300, aby sis mohl koupit levnější máslo (který je stejně i tak drahý), to už je prostě moc. Takový "středeční pecky" si fakt můžou vetknout z klobouk :-D

Každopádně držím palce, ať z nich tu slevu vyrazíš, já bych byl rozhodně nas anej. Viděl bych to minimálně na omluvu před nastoupenou jednotkou a dárkovej poukaz na nákup.
špecifickýtrh
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xls 6. 7. 2024 07:37

U slev je to jednoduchý: je potřeba zkontrolovat, jestli se sleva odečetla. Pokud se neodečetla, neplatit. A pokud to nevyřeší, odkráčet. Na to se nejlíp hodí ty samoobslužné pokladny, včera jsem takhle realizoval kupón 10% při nákupu nad 500.

Ten způsob slev stojí opravdu za vyliž. Chce to prostě nakupovat jen to, co opravdu chci a kdy chci, apku si otevřít až při příchodu do krámu.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 6. 7. 2024 08:19

Někde je problém použít ty slevy, když je v obchodě špatný signál, když je prodejna v suterénu, např. v Praze Na Příkopě. Někdy jim ty kupóny nebo celý slevový program nejde vůbec, v Lidlu se mi to stalo víckrát. Nezávidím to pak těm pokladním.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod pezzay 22. 7. 2024 23:48

Re:,,Včera jsem si všiml že se mi v aplikaci objevil kupón na slevu 15% na celý nákup...,,
.. abych to dokončil, jak to dopadlo..;.. do aplikace mi nahráli kupon s názvem ,,omlouváček,,v hodnotě nepřiznáné slevy zaokrouhlené na stovky nahoru.. V mém případě z260 na 300.. všechna čest..
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 23. 7. 2024 05:16

A platnost kuponu?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod DrumSession 29. 8. 2024 17:55

Kupon lze využít pouze jednou. Ale se slevou si lze koupit více kusů, někdy bývá počet kusů omezen, někdy nepíší nic např. u pečiva, takže třeba 24 ks pro celou rodinu.
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod CZ4R 8. 10. 2024 20:28

nabízí nějaký poskytovatel služeb cashback na lidl? čekají mě přes eshop mě docela velké nákupy, tak bych nějakou kačku zpět uvítal.
CZ4R
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka