LIDL Plus (věrnostní kartička)

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Pajkyt 14. 10. 2024 21:26

Už mám odpověď ze zákaznického servisu Lidlu. Sice na něco úplně jiného a s citací na jiná pravidla. Zajímalo by mě, jestli někdo skutečně ten iPhone vyhrál. Podle zaslaných pravidel ze zákaznického servisu je o své výhře výherce vyrozuměn pouze prostřednictvím e-mailové zprávy zaslané na e-mailovou adresu uvedenou ve Formuláři. Pravidla na webu však uvádějí, že Seznam výherců bude zveřejněn na internetových stránkách Pořadatele. Nějak nevím, co si o tom myslet.
Pajkyt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hannys85 27. 3. 2025 19:55

V Zen aplikaci teď vratka 8% na Lidl. Nemáte někdo vyzkoušeno, zda se dá v Lidlu platit dárková karta jinou dárkovou kartou (tak jak to umí Albert) ? Třeba i v kombinaci s nákupem. Dá se čerpat 10% sleva (která se občas objeví v aplikaci za splnění měsíčního obratu) i na nákup DK třeba opět v kombinaci s nákupem? Vím, že v pravidlech píšou, že to nejde, ale v pravidlech k těm měsíčním aktivitám (myslím tím ty akce, kdy při souhrnném nákupu např. nad 1000 Kč dostanete pití či jogurt zdarma apod.) rovněž píšou, že hodnota DK se nezapočítává do hodnoty splnění cíle, ale mě se i přesto hodnota započítává. Díky
hannys85
Nadšenec

Předchozí stránka