Milos: Uplbe nelegalne to nebude, nekdo tu zminil ale kdyz chces "Netflix odrbat" - zde jsem nasel vysvetleni, kdy se nekdo do toho pustil

Platba sla normalne do Rajfky, ten clovek tedy musi mit ucet na CZ uzemi, respektive leda ze by musel mit nejake falesne doklady nebo nevim, jak je to mozne ze by jen tak vybiral penize.
Tento jeden podejce napsal, ze ma normalne Revolut, kam mu hromady lidi plati.
A zde prodejce vysvetluje, ze je to uplne normalni, to jen kdyby to nekoho zajmalo jak to je
https://www.facebook.com/groups/7566137 ... 010425158/zamyslí sa nad tým koľko to je zakázané. Je to mesiac. Neni to tak dávno čo to samotný netflix propagoval. Veď predsa share is love alebo ako mali ten slávny tweet....“
vážne si myslíš, že netflix o tom nevie? Myslíš, že prečo mám za 80€ na rok kredity na ročné predplatné netflixu so slovenskou lokalizáciou? Alebo prečo som ho dva mesiace nepredával? Keď som nevedel či budem môcť s netflixom pokračovať... Budem � trošku sa zmenila doba v porovnaní s rokom 2020, ale zatiaľ ma žiadna streamovacia služba nezrušila a stále beriem od nich kredity za podstatne iné sumy ako stojí normálne predplatné. A keď skončím, tak každý môže byť v kľude keďže 90% mojich účtov je vždy zaplatených na rok.“