ALLEGRO

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod technikus 8. 12. 2023 11:30

To chodí každému jiné e-maily?
Z posledních dnů mám tyto:
7. 12. 19:11 Kupte nyní, co jste prohlíželi dříve
4. 12. 17:18 Vytvořte si doma jedinečnou vánoční atmosféru!

Mail s kuponem nikde, roční Smart! a nákupy cik cak aplikace a web.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Jirka.2 8. 12. 2023 12:00

Manželce to přišlo, mě ne, aplikaci máme oba, smart poslední nevyplácaný. Podle mě to posílají vybraným lidem
Jirka.2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 8. 12. 2023 17:14

Mne to prislo na 2 ucty, kde jsem mel jeste 2x smart dopravu zdarma(puvodni akce po zalozeni uctu s 5x dopravou darma na 6 mes). Na uctech, kde je smart doprava vycerpana, neprisly.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod technikus 10. 12. 2023 08:25

Už jste někdo kupoval na Allegro něco dražšího? Tohle na mě dnes vyskočilo

Mám už nějaké množství objednávek za sebou a vždy mi došlo co jsem si objednal.
Jednou jsem provedl vrácení zboží - odstoupení od smlouvy a i to proběhlo v pořádku.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mojmax 10. 12. 2023 10:13

Tak taková konfigurace PC za takovou cenu je prostě nemožná, takže je evidentní, že to byl podvod hned od začátku, stejně jako když na bazosu někdo nabízí podezřele levný iPhone a pak pošle cihlu.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod hyper9 10. 12. 2023 11:22

V článku se píše:
Zkusila jsem se obrátit na zákaznickou podporu Allegro, ale ta mi také nepomohla. Řekli mi, že musím řešit problém s prodejcem, a že oni nemají žádnou odpovědnost.

Je tohle realita u problémových objednávek?
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod tmx643 10. 12. 2023 12:00

No ano, vše se řeší s prodejcem, allegro to nezajímá. K tomu se to dostane až když to prodejce neřeší.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod Vasek06 10. 12. 2023 13:43

U Allegra jsem nakupoval v poslední době (cca 2 měsíce) min. 20 položek ! Všechny přišly v pořádku a rychle !
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hero101 10. 12. 2023 18:40

Mám stejnou zkušenost vše přišlo v pořádku a rychle. Doporučuji zřídit si ůčet jak na allegro.cz tak na allegro.pl na allegro.pl doručují do ČR více druhů zboží než na allegro.cz a to jak do zásilkovny, boxů wedo tak i kurýrem.
hero101
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vlazy 10. 12. 2023 18:58

Já také mám s Allegro prozatím dobré zkušenosti i když jsem tam prozatím nakoupil 4x. Vše přišlo v pořádku a bez problémů. To ale neznamená, že na Allegro nemůžou být i nesolídní prodejci nebo přímo podvodníci a že to co je popsané v tom článku nemusí být pravda a autorka se tím pouze snaží Allegro pomlouvat.
Naposledy upravil vlazy dne 11. 12. 2023 12:18, celkově upraveno 1
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod ... 10. 12. 2023 19:11

mojmax píše:Tak taková konfigurace PC za takovou cenu je prostě nemožná, takže je evidentní, že to byl podvod hned od začátku, stejně jako když na bazosu někdo nabízí podezřele levný iPhone a pak pošle cihlu.

Ta PC sestava mohla mit ale klidne i nizsi cenu, kdyz neni uvedena generace procesoru ani RAM.

Core i7, 16 GB RAM, 512 GB SSD, Windows 10 a zakřiveným 24palcovým monitorem SAMSUNG za pouhých 10.602 Kč. 
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Milos 10. 12. 2023 19:38

Zde je ta sestava https://allegro.cz/nabidka/herni-set-co ... 4287801394, která je na fotce v tom článku.

Osobně mi ten článek přijde jako ne zcela důvěryhodný, psaný se záměrem poškodit Allegro. V článku jsou zmíněny stovky negativních recenzí, ale už není zmíněno skoro 25tisíc pozitivních recenzí, které ten prodejce Komtek má. Dále se v článku píše o monitoru Samsung, přitom v té nabídce není značka monitoru nikde specifikována.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 10. 12. 2023 20:23

On ten "komtek" prodává velice široký sortiment, většina produktů bude bezproblémových a na tom se dá nasbírat pozitivní hodnocení. Př. USB hub. Zajímavější by bylo zjistit poměr + a - jenom u PC sestav. Každopádně velká prasárna je mít krásné obrázky (např. PC skříň se sklem a RGB osvětlením) a pak dodat obyčejnou skříň bez ničeho.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod mojmax 10. 12. 2023 21:55

... píše:
mojmax píše:Tak taková konfigurace PC za takovou cenu je prostě nemožná, takže je evidentní, že to byl podvod hned od začátku, stejně jako když na bazosu někdo nabízí podezřele levný iPhone a pak pošle cihlu.

Ta PC sestava mohla mit ale klidne i nizsi cenu, kdyz neni uvedena generace procesoru ani RAM.

Core i7, 16 GB RAM, 512 GB SSD, Windows 10 a zakřiveným 24palcovým monitorem SAMSUNG za pouhých 10.602 Kč. 

Ano, máš pravdu, Milos už nahodil tu konkrétní nabídku se specifikacemi. Je tam tedy víc jak 11 let starý Core i7-3770 čili Ivy Bridge, 16 GB DDR3, značku a rychlost SSD radši ani nezmiňují. Takže je to jasný repas, takže inzerovat tento šunt jako nový je opravdu klamání spotřebitele.
mojmax
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka