Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Jaký smysl mělo mít to rušení Smartu když jsi to bral s rezervou, což předpokládám, že jsi tomu vrácení peněz příliš nevěřil?tulum píše:Sice mi to hned při zrušení Smartu psalo, že mi budou peníze vracet, ale bral jsem to s rezervou:)
Už 2 týdny s mími řeším reklamaci sekačky o čemž jsem psal zde. Měli mi zaslat pouze slevu, ale místo ni mi asi omylem zaslali (vrátili) na účet plnou částku kterou jsem za tu sekačku zaplatil a k tomu mi ještě na Allegro vrátili kupón v hodnotě 250 Kč který jsem při nákupu použíl a prozatím to vypadá, že ten asi omyl nemají v úmydlu řešit, protože se mi ohledně toho neozvali a ani nepožaduji sekačku vrátit.Leeroy Jenkins píše:Když jsme u toho, nevíte, jak se staví ke kuponu, který je součástí vrácení peněz? Allegro mi ukazuje částku i s ním, což mě mile překvapilo, objednal jsem 3 položky a 2 vracím
Také mi to tak připadá, ale asi jejích získy možná budou mnohem větší než ty ztráty a tak si prozatím nějalé ztráty asi můžou dovolit. Usuzuji tak mj. i proto, že mi vrátili plnou částku za koupenou sekačku bez toho aniž by ji požadovali vrátit čímž ji prozatím mám zcela zdarma.technikus píše:To Allegro musí být tak ve ztrátách a přesto se stále snaží vymýšlet kdejaké akce a kupony
slavo963 píše:Diky za tip, zruseny 4 smarty, akorat jsem to stihl predposledny den v 30d lhuty, jeden smart si necham pro strycka prihodu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků