ALLEGRO

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod technikus 24. 4. 2024 07:14

To členství asi nebylo dlouho aktivní? Že bych eventuálně čekal vrácení poměrné částky
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tulum 24. 4. 2024 07:16

No zakládal jsem si ho 07.04. a rušil minulý týden v pondělí a poměrná čast mi nepřišla, přišlo plných 299 Kč.
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 24. 4. 2024 07:22

Tak potom je to jasné, viz tady

Výše vrácené částky
Pokud na svém účtu používáte službu Smart! poprvé a odstoupíte od ní do 30 dní, vrátíme vám celou její cenu – i když jste ji už využili při nakupování produktů.

Předpokládám, že kdyby bylo zrušeno Allegro Smart! po nějakých týdnech či měsících, už by bylo řešeno poměrnou částí

V čem je vlastně výhoda mít víc Allegro účtů a na těch více účtech mít placené Smart!? Vždyť to bohatě stačí mít aktivní na jednom účtu a z něj činit X objednávek měsíčně. Eventuálně lze měnit i adresy, tak z něj lze objednávat a posílat kde komu z rodiny či známých.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tulum 24. 4. 2024 07:49

No já osobně jsem na těch účtech měl ještě další kupón na 250 Kč, takže mně to logiku v ten moment dávalo.
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 24. 4. 2024 07:50

Psal, že využil kupóny, které k tomu dostal, takže předpokládám, že dostal 600 Kč v kupónech, 600 Kč utratil za Smart, ale to mu vrátili, takže je +600 Kč.

Když jsme u toho, nevíte, jak se staví ke kuponu, který je součástí vrácení peněz? Allegro mi ukazuje částku i s ním, což mě mile překvapilo, objednal jsem 3 položky a 2 vracím
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 24. 4. 2024 07:56

To Allegro musí být tak ve ztrátách a přesto se stále snaží vymýšlet kdejaké akce a kupony :D
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tulum 24. 4. 2024 08:03

No tak né každej, to tak optimalizuje jako my tady:)
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 24. 4. 2024 09:14

Diky za tip, zruseny 4 smarty, akorat jsem to stihl predposledny den v 30d lhuty, jeden smart si necham pro strycka prihodu.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod vlazy 24. 4. 2024 12:00

tulum píše:Sice mi to hned při zrušení Smartu psalo, že mi budou peníze vracet, ale bral jsem to s rezervou:)
Jaký smysl mělo mít to rušení Smartu když jsi to bral s rezervou, což předpokládám, že jsi tomu vrácení peněz příliš nevěřil?
Leeroy Jenkins píše:Když jsme u toho, nevíte, jak se staví ke kuponu, který je součástí vrácení peněz? Allegro mi ukazuje částku i s ním, což mě mile překvapilo, objednal jsem 3 položky a 2 vracím
Už 2 týdny s mími řeším reklamaci sekačky o čemž jsem psal zde. Měli mi zaslat pouze slevu, ale místo ni mi asi omylem zaslali (vrátili) na účet plnou částku kterou jsem za tu sekačku zaplatil a k tomu mi ještě na Allegro vrátili kupón v hodnotě 250 Kč který jsem při nákupu použíl a prozatím to vypadá, že ten asi omyl nemají v úmydlu řešit, protože se mi ohledně toho neozvali a ani nepožaduji sekačku vrátit.
technikus píše:To Allegro musí být tak ve ztrátách a přesto se stále snaží vymýšlet kdejaké akce a kupony :D
Také mi to tak připadá, ale asi jejích získy možná budou mnohem větší než ty ztráty a tak si prozatím nějalé ztráty asi můžou dovolit. Usuzuji tak mj. i proto, že mi vrátili plnou částku za koupenou sekačku bez toho aniž by ji požadovali vrátit čímž ji prozatím mám zcela zdarma.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod tulum 24. 4. 2024 13:38

@vlazy, no rušil jsem to kvůli tomu, že se tady psalo, že lidem se Smartem nedávají tak často slevové kupóny a říkal jsem si k tomu, že pokud mi skutečně vrátí těch 299 Kč, tak si ho zase za tyto peníze mohu v budoucnu kdykoliv založit a pojede mi zase to období jednoho roku s platností od začátku:)

-- 24. 4. 2024 13:41 --

slavo963 píše:Diky za tip, zruseny 4 smarty, akorat jsem to stihl predposledny den v 30d lhuty, jeden smart si necham pro strycka prihodu.

Hmm, tak na 4 Smartech už to něco hodí ;-)
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vlazy 24. 4. 2024 16:33

Mne to hodilo sice ne na smart ale na koupené sekačce 5662,- Kč protože tyto peníze které jsem zaplatil mi vrátili asi omylem zpět. Měli se ještě nějací kolegové z kompetentního oddělení se mnou spojít ohledně dalšího postupu, ale prozatím se nikdo ani po týdnu neozval a tak to vypadá, že jich to asi nepálí a nezajímá a tyto peníze asi vrátit nebudou chtít.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod adeeeee 25. 4. 2024 16:00

Dnes přišlo:

Milý zákazníku,
máme pro vás fantastickou nabídku: 250Kč kupón! Čeká jen na vás, až ho uplatníte, tak hurá nakupovat. Kupón je dostupný pouze v aplikaci a pro uživatele s aktivním členstvím Smart!. Pokud ještě nemáte aplikaci, nainstalujte si ji zde. A pokud nemáte bezplatné doručení Smart!, aktivujte si ho zde.
(nad 799,-)
adeeeee
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 123123123 25. 4. 2024 16:03

To chodí snad každý týden ne? :D
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod slavo963 26. 4. 2024 07:31

u jednoho uctu, kde jsem smart ponechal, nabidka neprisla
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod retron 26. 4. 2024 09:51