ALLEGRO

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod ladisg 7. 5. 2024 12:10

Kupon uz tam vidim, asi to uz opravili.......tak sice je kupon videt v objednavce, ale nejde pouzit zatim, jeste to chce poladit trochu :-D
ladisg
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 7. 5. 2024 12:29

Ten kupón lze uplatnit asi jen když si aktivuješ roční Smart za zvýhodněnou cenu 199Kč. Taky už jsem se radoval, že mi dorazil kupón za bezplatnou aktivaci Smart na 8 měsíců a ono houby :roll:
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod technikus 7. 5. 2024 13:20

Dorazil e-mail k aktivnímu ročnímu Smart! účtu

Milý zákazníku,
Smart! Week se blíží a s ním i slevy až 50 %. Jako poděkování za vaši věrnost jsme si pro vás přichystali 200Kč kupón, který lze využít na veškeré nabídky s označením Smart!. Neváhejte a využijte kupón nyní.

Po výběru způsobu doručení klikněte na kupón a odečte se vám 200 Kč. Minimální hodnota objednávky je 799 Kč bez poštovného. Kupóny nelze kombinovat v jedné objednávce. Všechna pravidla akce najdete v Podmínkách.
Kupón je platný do 22. 05. 2024.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 8. 5. 2024 06:19

na aktivni Smart ucet mi prisla stejna nabidka.

Co mam neaktivni ucty, bonusova nabidka 200+100Kc neprisla, ale pres odkaz lze aktivovat.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 8. 5. 2024 07:17

Já teď aktivoval 8 měsíců Smart na účtu, kde jsem už dříve měl zkušební Smart a využil na 5 obj.

Kupón zatím žádný, i když psali, že ho dostanu.
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ladisg 8. 5. 2024 07:41

Maji to nejake doplantane. Na jednom uctu jsem aktivoval ten Smart na 8 mesicu, ale kupon tam mam ten, co dostanou ti co si zaplati rocni Smart a samozrejme tak nejde v objednavce pouzit, je zasedly(nevim proc bych na tomto uctu aktivoval ale rocni smart za 199, kdyz mi dali zdarma tech 8 mesicu). U druheho uctu aktivovan ten Smart na 8 mesicu a kupon zadny.
ladisg
Návštěvník

Odeslat příspěvekod gaabi 13. 5. 2024 08:12

Dobrý den,

prosím o radu začínající s Allegrem. Nedávno jsem provedla registraci překlopením z mall.cz a zřídila si Smart.
Je možnost nějakého zajímavého slevového kuponu? Aplikaci jsem zatím nestahovala - mám to udělat a nebo raději počkat, jestli nepřijde nějaká výzva za stažení se slevou?

Plánovaný první nákup okolo 450 Kč.
Děkuji
gaabi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 13. 5. 2024 08:15

Jestli máte nějaký kupon zjistíte nejlépe v aplikaci. Allegro nemá typické kupony, které se vkládají ručně do objednávky, vždy je automaticky přiřadí k účtu a v objednávce po zadání způsobu platby půjde kupón uplatnit. :-) Pokud se žádný nezobrazuje, nemáte jej.
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod retron 13. 5. 2024 09:17

Za stáhnutí aplikace také někdy i teď nabízejí kupon. Přehled kuponů je v sekci pod panáčkem Nákupy/Kupony
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod vlazy 13. 5. 2024 09:35

Ty kupóny jsou většinou uplatnitelné pouze při nákupu přes mobilní aplikaci a tak je dobré ji mít v mobilu nainstalovanou.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod technikus 13. 5. 2024 09:42

Tak tak.
Já si produkty hledám přes počítač, dám si je do košíku a v mobilní appce připravený obsah koše zaplatím.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod gaabi 13. 5. 2024 14:03

Díky všem za reakce. Aplikaci jsem si nainstalovala a už mám také kupon.

Teď mi ale trochu naštvala jedna věc - měla jsem nějaké věci v oblíbených a před chvílí mi poslali mail, že se u jedné z věcí změnila cena. V mailu je nová zlevněná cena. Tak jsem se zaradovala, že to už určitě musím koupit. Ale, když se prokliknu na eshop, tak tam je naopak cena dražší, než byla původní.

Je to běžná praxe nebo došlo k nějaké ojedinělé chybě. Stalo se Vám to taky někdy?
gaabi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 123123123 13. 5. 2024 20:18

Třeba to tam prodáva víc prodejců?
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Milos 13. 5. 2024 21:49

Mám zkušenost, že ceny se průběžně mění i u stejného prodejce. Měl jsem nedávno vyhlídnutý jeden LTE modem za 708Kč, asi za tři dny se cena změnila na 825Kč, následně po několika dnech na 763Kč.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod gaabi 16. 5. 2024 14:39

Prosím, jak to je, když budu platit kreditkou. Prodejce z Polska na allegro.cz uvádí ceny v Kč. Probíhá tam ale nějaký přepočet? V diskuzi zde jsem našla, že tu někdo dříve psal o DCC.
Děkuji
gaabi
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka