ALLEGRO

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Vasek06 8. 7. 2024 13:24

Pro nového člena kupón na 200, SZ.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 8. 7. 2024 13:27

Ten dnešní kupon 300 Kč při nákupu nad 999 Kč mi přišel na neSmart! konto.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 9. 7. 2024 12:22

Další e-mail na účet bez Smart!

Roční Smart! o 100 Kč levnější, tj. za 199 Kč a k tomu kupon 200 Kč při nákupu v min. hodnotě 600 Kč.
Smart! je nutno aktivovat do 11.8. a kupon poté bude mít platnost 14 dnů.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Vasek06 9. 7. 2024 12:27

Jako nabídka ok, ale za mě, já už tam vzhledem k omezenosti sortimentu nemám co koupit.kuponu jak diskžokej desek, ale k čemu. Např. Jsme doma velci kafari, ale i tak už mám kávy na 3 roky. Co s tím, kdybych to tu zapíchl.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod technikus 9. 7. 2024 12:35

Tak je tam CZC, Mall, zboží od prodejců z Polska nebo Číny, sortimentu tam není málo.
A kdo nic nenajde, akce i kupon propadne a za nějaký týden či měsíc přijdou s další akcí
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vlazy 9. 7. 2024 12:53

Je možné využít dopravu zdarma se SMART! pokud nákup v minimální hodnotě 299 Kč není od jednoho stejného prodejce, ale od více různých prodejců? Pokud to jde tak ze SMART! se odečte pouze 1 nákup zdarma a nebo od kolik prodejců je nákup tokik nákupů zdarma? Máte to někdo vyzkoušené?
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod technikus 9. 7. 2024 13:53

Každou objednávku posílá jiný prodejce, tedy ne. Nutno u každého prodejce plnit.
Jsou i prodejci, co nemají zřejmě smlouvu se Smart! a chtějí poštovné kdykoliv.

Stačí si hodit několik produktů do košíku a tam to je vidět, zda se platí doprava nebo ne (Váš košík / Doručení a platba)
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vlazy 9. 7. 2024 15:00

Tak to je blbé, že dopravu zdarma která je za minimálně 299 kč nejde složít nákupem od více prodejců. Ne vždy od jednoho prodejce má člověk co nakoupit tak aby to bylo za minimálně 299 Kč.
Prodejci kteří nabízejí zboží s dopravou zdarma v rámci SMART! to mají přímo na stránce s tímto zbožím uvedené a není tak třeba složitěji to zjišťovat přes košík.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod kockopes 9. 7. 2024 15:34

technikus píše:Další e-mail na účet bez Smart!

Roční Smart! o 100 Kč levnější, tj. za 199 Kč a k tomu kupon 200 Kč při nákupu v min. hodnotě 600 Kč.
Smart! je nutno aktivovat do 11.8. a kupon poté bude mít platnost 14 dnů.

no a mě ten email přišel na účet, kem mám SMART! aktivní...
Dobrej chaos...
kockopes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlazy 9. 7. 2024 15:53

Také mi ten e-mail s nabídkou ročního Smart! o 100 Kč levněji za 199 Kč příšel i když Smart! mám aktívní. Přece nejsem až tak blbý jako na Allegro vychytrali abych si předplácel Smart!, třeba i levněji když už ho mám zdarma. Na to jim nenaletím.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod vlazy 10. 7. 2024 16:41

Dnes jsem provedl a zaplatil objednávku od polského prodejce. Po dokončení objednávky mi prodece zaslal e-mail s potvrzením té objednávky kde mj. uvádí cenu zboží v PLN a to i přes to, že jsem platil v CZK. Částka souhlasí, ale měna ne. Kdybych tolik měl platit v PLN tak by to bylo hodně předražené a ani by se to neoplatilo kupovat. Ani po více jak roce po spuštění Allegro.cz si nedokázali dát vše do pořádku a pletou si CZK s PLN. Jsou to Poláci a něco takového jich asi netrápí. Hlavně, že na nás Češích vydělávají asi nemalé peníze.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 10. 7. 2024 19:25

Provedl jsem desítky objednávek na Allegru, kupuji tam různé zboží od mandlí až po LED světla do garáže. Tyhle faktury a zprávy přímo od prodejců z 99% ignoruji, člověk musí brát v potaz, že je to tržiště různých prodejců, různých eshopových řešení napojených na Allegro,.. běžně se mi stává, že moje telefonní číslo jsou třeba na faktuře s polskou předvolbou, moje fakturační adresa je Polsko a název ulice Czeska. Je to spíše komické a pro pobavení.
Důležité pro mě je:
- Stav objednávek na Allegro je vždy přesný
- Ušetřilo mi to možná už desítky tisíc
- Reklamace a vrácení peněz probíhají naprosto bez problému, poštovné zdarma, jen nalepíš štítek co pošlou
- Nemám snad jedinou výtku

Takže to, že posílají faktury v polštině, mají mě za poláka, občas vídám i nulovou DPH atd. to už je pro usmátí a neočekávám, že to někdy bude lepší. Ať na tyhle kraviny kašlou a neháže prodejcům Allegro klacky pod nohy a už nebude motivace kupovat nic z ČR, když neberu extrémy typu drahou OLEDku, to bych si furt vzal radši z Alzy, než z Polska. :-)
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod johnny.ka 10. 7. 2024 20:21

Smart nemam a prisla mi nabidka na 300 nad 1000 a o neco pozdeji i na slevu na Smart a 200 k tomu. Pokud bych nejdriv aktivoval Smart, tak uz bych pravdepodobne 300 vyuzit nemohl, je to tak? Nebo jde vyuzit tech 300 i se Smart? Nemate nekdo vyzkouseno?
johnny.ka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod retron 10. 7. 2024 21:44

muzes oboji, akorat kupony se nesčítají
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod technikus 10. 7. 2024 21:51

Měl jsem na druhém účtu vyčerpáno 5 objednávek se Smart! k vyzkoušení.
Nyní nabídka 199 Kč na roční Smart! a 200 Kč kupon, nebo 8 doručení zdarma na 8 měsíců.
Odklikl jsem druhou nabídku.
K tomu jsem od dvou prodejců naklikal objednávku nad 999 Kč, tak uplatněn 300 Kč kupon a zbývá 6 z 8mi doručení.
To Allegro musí neskutečně prodělávat.
technikus
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka