ALLEGRO

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod technikus 22. 8. 2024 12:45

Dorazil 250 Kč na účet s ročním Allegro Smart!

Najděte si na Allegro.cz, co chcete koupit, a přidejte do košíku produkty za minimální částku 799 Kč (seznam kategorií, na které se akce nevztahuje, najdete níže).
Kupón je platný do 28. 8. 2024 23:59
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tmx643 22. 8. 2024 15:59

Nám to dorazilo na všechny účty, jen netuším, co kupovat. Asi 10 kilo italských rajčat v plechovce. Ale co na těch dalších? 40 kilo by bylo moc. :D
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod vlazy 22. 8. 2024 23:57

Také mi dali kupon na 250 Kč, ale ten nákup za minimálně 799 Kč je trochu hodně.

tmx643:
Právě takové co kvůli kuponu nakupují i to co příliš nepotřebuji a jsou ochotní za to utratit peníze Allegro potřebuje.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod eetk 23. 8. 2024 06:34

Vždyť allegro dává kupony každý týden, někdy i dva za týden, to tu bude každý týden od někoho příspěvek, že je další kupon? Už s tím přestaňte. :pozor
eetk
osobne

Odeslat příspěvekod Prcek 23. 8. 2024 08:35

Vždyť to není vůbec pravda, poslední kupon mi přišel 19. 6. 2024 a další až ten včerejší, tedy až po dvou měsících. Když tě to tak štve, tak to tu nemusíš číst :-P.
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky...
Prcek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 23. 8. 2024 08:49

Něco na té pravidelnosti bude

22.8. 250 Kč
7.8. 150 Kč a 350 Kč
25.7. 200 Kč
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Prcek 23. 8. 2024 09:30

No dobře, tak to je častější, ale furt to není dva za týden :-).

A využíváš ty kupony, nebo ne? Jen mě zajímá, jestli ti jich posílají víc, když je nevyužíváš. Jako že se tě snaží nalákat. Já je třeba využívám a kupony mi chodí cca jednou za měsíc až dva.
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky...
Prcek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 23. 8. 2024 09:37

Dle mé historie objednávek se vcelku i daří.
7.8. uplatněn kupon na 150 Kč
31.7. uplatněn kupon na 200 Kč
10.7. uplatněn kupon na 300 Kč
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vlazy 23. 8. 2024 10:16

Také si myslím, že ty kupony na slevu rozdávají podle toho jak je kdo využívá. Těm co je až tolik nevyužívají je možná zasílají častěji a těm co je využijí polaždé nebo často těch kuponů až tolik nenabídnou. Bohužel jsou ty kupony na čím dál větší minimální částku nákupu tak aby lidi na Allegro utráceli čím dál tím více peněz třeba i za něco co nutně nepotřebují a k těm já nepatřím a nekupuji třeba i nějaké "blbosti" jen proto, že na to mám slevový kupon. Rád využiji nějaký kupon když zrovna mám v úmyslu něco koupit a na Allegro je to za dobrou cenu. To ale neznamená, že bych musel využít každý kupon který mi nabídnou.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod vlazy 26. 8. 2024 00:23

Dá se nějak využít kupon na slevu při platbě přes Twisto? Zkouším to u jedné platby za zboží u které by mi vyhovovalo to zaplatit přes Twusto ale kupon je tam neaktivní a nelze ho uplatnit. Když zadám jiný způsob platby tak kupon použít jde.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod technikus 26. 8. 2024 05:02

Z podmínek pro uplatnění kuponu:

Akční kupón lze použít pouze při využití online plateb na Allegro.cz (Platební karta, Google Pay, Online převodem z banky).
Nelze využít pro platbu na dobírku, pro jiné převody a při využití služby Twisto.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod milink 29. 8. 2024 13:19

Budu poprvé nakupovat na Allegro a na stránce https://allegro.cz/kampan/pozvanka
čtu:

Získejte kupón v hodnotě 200 Kč
Sdílejte odkaz se svými přáteli. Když se připojí k Allegro, oba dostanete kupón.

Doporučující odkaz prosím do SZ.

Díky předem.
milink
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Andrew_007 29. 8. 2024 18:40

Poslal jsem SZ, ale ten postup získání kuponu mi přijde nějaký zvláštní. Budete muset nainstalovat aplikaci načtením QR kódu nebo přes odkaz zaslaný SMS zprávou. No uvidíte sám.

-- 29 srp 2024 19:44 --

Něco pro zákazníky CZC.cz, kteří sbírali body v CZC.Klub a nějaké jim zbyly:

Co bude s mými body, když je nestihnu utratit na CZC?
Zbytek bodů si můžeš v rámci naší kampaně „Využij své body naplno“ vyměnit za Allegro kupón platný na celou nabídku na allegro.cz. A pozor, Allegro hodnotu kupónu zdvojnásobí. Neváhej a využij svou příležitost naplno.

Možnost převedení bodů na Allegro kupón je dostupná pouze registrovaným uživatelům na portálu allegro.cz, kteří souhlasili s podmínkami kampaně „Využij své body naplno“ a ve svém CZC.Klub účtu mají uvedenou emailovou adresu, kterou používají na portálu allegro.cz (emailovou adresu, kterou využíváš na allegro.cz lze doplnit v Moje CZC v sekci Nastavení > Registrační údaje do kolonky Allegro účet).

Pokud nejsi registrovaný na allegro.cz nevadí, stačí se registrovat, a to nejpozději do 25. 9. 2024, 23:59.

Nech si své aktuální body převést na portál allegro.cz, ať o ně nepřijdeš. V rámci kampaně „Využij své body naplno” tvé body převedeme jednoduše. Pokud u nás budeš mít 25. 9. 2024 v 23:59 alespoň 1 bod, ale méně jak 5 000 bodů, získáš od nás a Allegro kupón v hodnotě 2x 100 Kč; za 5 001 až 10 000 bodů kupón v hodnotě 2x 200 Kč; za 10 001 až 30 000 bodů kupón v hodnotě 2x 300 Kč; za 30 001 až 50 000 bodů kupón v hodnotě 2x 500 Kč; za 50 001 až 90 000 bodů kupón v hodnotě 2x 600 Kč a pokud máš víc než 90 000 bodů, dáme ti kupón v hodnotě 2x 850 Kč. Kupóny lze využít pouze na nákup zboží na platformě allegro.cz v rámci uživatelského účtu registrovaného na portálu allegro.cz, vše za podmínek kampaně a portálu allegro.cz.

Více zde: https://www.czc.cz/czc-klub
"Žádný učený z nebe nespadl"
Andrew_007
Návštěvník

Odeslat příspěvekod technikus 2. 9. 2024 11:54

Neuteklo ani moc dnů a je tu další várka s kuponem 500 Kč :D
Jak to funguje netuším, ale 250 Kč s platností do 28.8. jsem uplatnil a mám další na účtech s i bez Allegro Smart!

Váš kupón platný do 15. září 2024 500 Kč
Minimální hodnota objednávky je 2 500 Kč bez poštovného.
Kupón je platný do 15. 09. 2024.
technikus
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka