ALLEGRO

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod technikus 26. 9. 2024 17:10

Tohle by našel na výše vloženém odkaze

Kolik času máte na to, abyste prodávajícímu oznámili vrácení nákupu a odeslali objednávku zpět
Ze zákona máte maximálně 14 dní (počítáno ode dne následujícího po obdržení zásilky) na oznámení prodávajícímu o vrácení zboží, například vyplněním formuláře pro vrácení zboží. Prodávající může tuto lhůtu prodloužit – informace o lhůtě naleznete na stránce nabídky v sekci o vrácení zboží, reklamaci a záruce.

Po vyplnění Formuláře pro vrácení zboží máte dalších 14 kalendářních dnů na odeslání zásilky.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vlazy 26. 9. 2024 18:06

Dějuhí za ty všechny rady informace a odkazy. Je toho všeho na mne trochu příliš. Bohužel nikde jsem nenašel jestli to odeslání vráceného zboží zařídí Allegro nebo prodejce a pošlou na adresu vracejícího dopravce který si to u něho vyzvedne a nebo si to odeslání musí vrácející zařídít sám na vlastní náklady a nebo náklady na to hradí Allegro nebo prodejce.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod technikus 26. 9. 2024 18:16

Nemám žádnou čerstvou objednávku a tak nemám menu aktivní.

Ale kam se doklikám je: historie nákupů - informace o nákupu - vrátit nákup.
Musí tam být žádost, nějaké základní údaje a pak druhy vrácení, eventuální možnost vygenerovat štítek na vrácení apod. Pokud by to nebylo přes Smart!, tak bych tam očekával kroky co kam jakým způsobem poslat.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vlazy 26. 9. 2024 18:41

technikus:
Doklikal jsem se až na nějakou žádost na vrácení a nějaký formulář "Poskytněte údaje k bankovnímu účtu pro vrácení peněz". Další informace ohledně platby za dopravu a jestli si dopravu musím zařídit sám a nebo mi ji zařídí možná budou dále pokud bych vyplnil informace ohledně mého účtu a pokračoval dále. Já bych ty informace rád znal předem abych se podle toho mohl rozhodnout jestli vracet a nebo ne a ne až bude vrácení zboží objednané.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod technikus 26. 9. 2024 18:51

Je to jen vygenerování formuláře, nikdo nikoho následně nenutí pak něco odeslat ať už za své nebo na zásilku od prodejce.
Eventuálně následně mohu Allegru/prodejci sdělit, že jsem si to rozmyslel, nebudu vracet, ponechám si apod.
Avšak po vyplnění se dozvíte odpovědi přímo na míru Vaší objednávce co, jak, případně za kolik apod.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vlazy 26. 9. 2024 19:24

Takové informace co, jak, případně za kolik apod. by snad mohly být dostupné předem před objednávím vrácení zboží. Já to všechno popvyplňuji a objednám vrácení a oni ještě ořed tím než jim stíhnu sdělit, že jsem si to rozmyslel a vrácení ruším stačí objednat dopravce a pak po mne možná to objednání dopravce budou chtít uhradit. Rád znám předem do čeho a za jakých podmínek jdu a ne, že se to dozvím až na konci kdy už může být pozdě na tom něco měnit.
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod technikus 26. 9. 2024 19:34

Tak snad odpoví někdo, kdo má víc trpělivosti než já a bude se 100% jistotou vědět odpovědi na ty veškeré dotazy.
Myslím si, že systém sám vygeneruje to, na co máte nárok, a to by měl nabídnout. Samozřejmě může být i chybný, proto je tam možnost kontaktovat prodejce, ale i Allegro support.
Zbývá ještě několik posledních dnů prodejce informovat o odstoupení. Držím palce, snad se to stihne.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 27. 9. 2024 10:15

Slucoval jste nekdo CZC ucet s allegrem? Mel jsem zbyle 2b v CZC klubu a mel bych dostat 2x100Kc poukazky bez omezene min. castky, ale zadne kupony v uctu nevidim.
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod lukas1107 27. 9. 2024 10:20

"Allegro slevový kupón bude pro dotčené uživatele dostupný nejpozději dne 01.10.2024 v jejich uživatelských účtech na platformě. "
lukas1107
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod slavo963 27. 9. 2024 13:25

Milý zákazníku,
vzhledem k obtížné situaci v oblastech postižených povodněmi bychom Vám rádi nabídli doručení zdarma se službou Smart! na 3 měsíce. Pokud se rozhodnete nabídku využít, použijte níže uvedený kód a aktivujte si Smart! bezplatně.

Kód můžete uplatnit až do 31. prosince 2024.
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod technikus 27. 9. 2024 13:32

Těch 2x 100 Kč dostane každý, kdo měl jakýkoliv počet bodů u CZC?
17.9. mi od CZC přišlo, že mám 161bodů.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod adeeeee 27. 9. 2024 13:53

Také by mě zajímalo
adeeeee
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aaaa 27. 9. 2024 14:02

slavo963 píše:
Milý zákazníku,
vzhledem k obtížné situaci v oblastech postižených povodněmi bychom Vám rádi nabídli doručení zdarma se službou Smart! na 3 měsíce. Pokud se rozhodnete nabídku využít, použijte níže uvedený kód a aktivujte si Smart! bezplatně.

Kód můžete uplatnit až do 31. prosince 2024.

Takze zalozit novy ucet s bydlistem v Jeseniku?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Prcek 27. 9. 2024 14:48

Allegro kupony za body z CZC klubu se převedou následovně (https://www.czc.cz/vyuzij-body-naplno-b2c/priloha), viz obrázek v příloze:
Přílohy
czc_allegro_body.png
czc_allegro_body.png (63.1 ) Zobrazeno 1499 krát
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky...
Prcek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Andrew_007 27. 9. 2024 19:00

Dnes jsem obdržel kupon -500,-Kč na nákup v hodnotě alesoň 4500,-Kč. Platný ještě 3 dny.

Víkendové nákupy s 500Kč kupónem
Kupón mohou využít všichni zákazníci Allegro.cz registrovaní do 27. 09. 2024 s marketingovým souhlasem, kteří mají mobilní aplikaci Allegro a provedli více než 7 nákupů na allegro.cz. Kupón je platný do 30. 9. 2024 23:59.

Předchozí kupon jsem měl stejný, jako technikus na straně 43, tedy -500Kč na nákup v minimální hodnotě 2500Kč.

Účet mám SMART.

BTW po posledním nákupu, asi 2 týdny před koncem ročního SMART, mi přišla nabídka na prodloužení za 199,-Kč (místo 299,-Kč) na 12 měsíců.
"Žádný učený z nebe nespadl"
Andrew_007
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka