ALLEGRO

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod slavo963 10. 6. 2025 06:51

Bez kuponu ani ranu a to musi byt ve vysledku cena nizsi nez na heurece.
Za 2 tydny mi konci Smart a to bude definitivni Vale! s timhle polskym dobrodruzstvim. Ale jo, zopar tisic se usetrilo na mych vsech uctech, zejmena na mall/czc vyprodejich Lega a drogerie, ale uz se situace s kupony ala 300 nad 700 opakovat nebudou(a taky likvidace dalsich cz eshopu) :-)

Alza(+) je velka konkurence, kdyz chteji v CR uspet, musi nabidnout dopravu zdarma i pro korunove polozky(nebo aspon "slucovani" od vicero prodejcu za jednu cenu dopravy) a zlepsit celkovy design stranek a vyhledavani.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod vlazy 11. 6. 2025 19:32

technikus píše:Se zase předvedli...

Nakoupím 4 kusy, jeden vrátím a oni vrátí částku za celou objednávku :D
Jak to nakonec dopadlo? Chtěli vrátit peníze které ti zaslali navíc? Řešil jsi to nějak s nimi?
Loni v dubnu jsem zde řešil podobný případ. Měli mi vrátit 10% z ceny reklamovaného nákupu a ve skutečnosti mi vrátili 100% a nákup mi zůstal bez požadavku ho vrátit. Řešil jsem to s ními a měli se semnou ohledně dalšího postupu spojit nějací kolegové z kompetentního oddělení, ale nikdo se ohledně toho dodnes semnou nespojil a tak jsem to s ními už dále neřešil. Jsou to asi mantáci když jim nejde o nějakých pár tisíc Kč a neobtěžují se to řešít.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod technikus 11. 6. 2025 20:01

Nikdo se neozval, já nijak nereagoval. 8-)
Regulérně jsem vracel jeden kus z objednávky a jejich řešení bylo takové, jaké bylo.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 16. 6. 2025 16:15

Dorazil 200 Kč kupon při nákupu nad 800 Kč s platností do 22.6.2025.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod hyper9 16. 6. 2025 17:59

Neuvěřitelné - když vezmeme v potaz, že předchozí kupón skončil včera.

U mě teda nic, tak gratuluju. ;-)
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 16. 6. 2025 18:02

Mě taky dorazil, na účet, kde není Smart a píšou, že:
1. Kupón je dostupný pouze s aktivním předplatným Smart! na rok. Allegro Smart! na rok můžeš zakoupit zde.

2
Přidej do košíku výrobky s označením Smart! za min. 800 Kč.

Takže musíš koupit za 300 Kč Smart a pak dostaneš 200 Kč kupón.
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 16. 6. 2025 18:23

Pokud teda pominu objednávku 800 Kč+, tak potom vyjde roční Smart za 99 Kč.
Směšně, a to v průběhu roku dojde dalších X kuponů.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 17. 6. 2025 16:07

Dorazil další kupon 200 Kč při nákupu nad 2.000 Kč s platností do 22.6.2025. :D
Podmínky tady.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 25. 6. 2025 09:42

Tohle tu zřejmě není:

Objednej zboží na allegro.cz mezi 16. a 30. červnem, zaplať předem,
při doručení zvol jeden ze způsobů od One by Allegro, a získej poukaz 100 Kč na další nákup!

Více zde
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod tmx643 25. 6. 2025 12:06

Jen drobný detail, uplynulo 5 dní od vyzvednutí a stále žádný kupón nemám, reakci od Allegra taky ne.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 25. 6. 2025 12:25

Tak potom se obrátit na Allegro podporu.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod vlazy 27. 6. 2025 10:23

technikus píše:Více zde
Nemáji tam mantáci ale uvedenou minimální výši objednávky jak při té objednávce do 30. června a ani pro využití toho poukazu 100 Kč nebo jestli to může být kombinované i s jinými slevovými kuponami. Toto nemají uvederné ani v podmínkách.

-- 27.6.2025, 10:40:35 --

tmx643 píše:Jen drobný detail, uplynulo 5 dní od vyzvednutí a stále žádný kupón nemám, reakci od Allegra taky ne.
V podmínkách té akce mají uvedené toto:
Článek 5 Stížnosti

5.1. Stížnosti týkající se účasti v kampani mohou být podány písemně na adresu organizátora nebo prostřednictvím kontaktního formuláře nejpozději do 14 dnů ode dne skončení Doby trvání Kampaně.

5.2. Stížnosti budou vyřízeny do 14 dnů ode dne jejich přijetí organizátorem. Uživatel bude o výsledku vyřízení reklamace informován ve stejném formátu, v jakém byla stížnost podána.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Prcek 27. 6. 2025 13:49

Jestli nebude problém v tomto bodě:

2.1. Kampaň je určena pro fyzické osoby, které splňují všechny následující podmínky:
C. Nikdy předtím si neobjednali doručení na výdejní místo nebo do samoobslužného boxu nabízeného společnostmi Allegro One Box, Allegro One Point, Alza Box nebo OX Box by OX Point.

Já jsem si taky říkal, že kupon na stovku se hodí, ale je velká pravděpodobnost, že už jsem si do OneBoxu nebo AlzaBoxu něco objednával, takže podmínku nesplním. Podobně to může mít dost lidí, kteří na Allegru pravidelně nakupují.
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky...
Prcek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 8. 7. 2025 06:54

Dorazil 200 Kč kupon při nákupu nad 1.800 Kč s platností do 13.7.2025.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod hyper9 8. 7. 2025 09:38

Díky moc. Už jsem měl připravené tipy na nákup a čekal jsem jenom na kupón. :mrgreen:
hyper9
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka