zivan píše:Mel by byt platny jeste 16 dnu, ale pri te objednavce jsem ho samozrejme pouzil.
Odpovedi ve strucnosti:
CZC - balik uz je odeslan, ano mame blbe popis, zasilku neprebirejte a kupon reste s Allegrem.
Allegro - pokud balik nepreberete, tak o kupon prijdete. Nevidim informaci o odeslani baliku, at to stornuje obchodnik, pak se vam kupon vrati.
Pokračování:
Na Allegru nikdo z CZC minimálně den nereagoval, tak jsem to rešil s podporou CZC na Facebooku. Vysvětlil jsem, že nepřebráním balíku Allegro podle podmínek a odpovědi kupón nevrátí a dostal jsem informaci, že balík ze Zásilkovny stáhnou a vrátí se mi tak peníze i kupón. Takže ve finále vše vypadalo dobře...
Nakonec se ozval někdo za CZC i na Allegru s univerzální odpovědí - dotaz předán na patřičné oddělení. A pak s drouhou, že šlo o chybu překladu a když jsem si objednal chladič XX3X001, tak ho taky dostanu (a že je celý popis i fotky blbě a popisují chladič XX3X003 je vlastně jen můj problém). Po dotazu, jestli to myslí vážně a že už je domluveno stažení zásilky přišla omluva a sleva 100Kč na webu CZC. Sice skoro polovinu té slevy sežere i jen vyzvednutí na pobočce, ale darovanému koni...
No a zatím to dopadlo tak, že žádné slíbené stažení zásilky se nekonalo a dnes zbývaly poslední dva dny do vyzvednutí. Tak jsem se rozhodnul, že to raději vyzvednu a chladič někdy v budoucnu někde využiji. Vyzvednul jsem, rozbalil jsem nepoškozené balení a co čert nechtěl, chladič je poškozený.
Takže mám aktuálně jiné zboží, než jsem si objednal a ještě poškozené.
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W