ALLEGRO

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod retron 9. 8. 2023 23:12

aha, díky asi skončilo ve spamu
tyhle kupony jsou za předchozí nákup, pres referal je kupon na 200
kdyby někdo měl zájem, rád doporučím
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod zivan 14. 8. 2023 13:05

zivan píše:Mel by byt platny jeste 16 dnu, ale pri te objednavce jsem ho samozrejme pouzil.

Odpovedi ve strucnosti:
CZC - balik uz je odeslan, ano mame blbe popis, zasilku neprebirejte a kupon reste s Allegrem.
Allegro - pokud balik nepreberete, tak o kupon prijdete. Nevidim informaci o odeslani baliku, at to stornuje obchodnik, pak se vam kupon vrati.

Pokračování:
Na Allegru nikdo z CZC minimálně den nereagoval, tak jsem to rešil s podporou CZC na Facebooku. Vysvětlil jsem, že nepřebráním balíku Allegro podle podmínek a odpovědi kupón nevrátí a dostal jsem informaci, že balík ze Zásilkovny stáhnou a vrátí se mi tak peníze i kupón. Takže ve finále vše vypadalo dobře...

Nakonec se ozval někdo za CZC i na Allegru s univerzální odpovědí - dotaz předán na patřičné oddělení. A pak s drouhou, že šlo o chybu překladu a když jsem si objednal chladič XX3X001, tak ho taky dostanu (a že je celý popis i fotky blbě a popisují chladič XX3X003 je vlastně jen můj problém). Po dotazu, jestli to myslí vážně a že už je domluveno stažení zásilky přišla omluva a sleva 100Kč na webu CZC. Sice skoro polovinu té slevy sežere i jen vyzvednutí na pobočce, ale darovanému koni...

No a zatím to dopadlo tak, že žádné slíbené stažení zásilky se nekonalo a dnes zbývaly poslední dva dny do vyzvednutí. Tak jsem se rozhodnul, že to raději vyzvednu a chladič někdy v budoucnu někde využiji. Vyzvednul jsem, rozbalil jsem nepoškozené balení a co čert nechtěl, chladič je poškozený.

Takže mám aktuálně jiné zboží, než jsem si objednal a ještě poškozené.
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zivan 17. 8. 2023 19:15

A story pokračuje...jel jsem na pobočku pro jinou objednávku, tak s podporou CZC na Allegru dohodnuto, že ten vadný chladič předám na pobočce. Prý to bude bez problému, u objednávky v systému je poznámka.
Na pobočce jsem přinesl fakturu od CZC i chladič a tam to odmítli vzít, že mají nařízeno nepřebírat věci z Allegra a že se to musí posílat přímo dopravcem na reklamační adresu CZC.
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 22. 8. 2023 17:44

máte někdo kód na MGM akci na zřízení účtu na Allegru?
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 22. 8. 2023 20:40

už mám :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod retron 7. 9. 2023 19:54

Allegro days davaji 250 na cokoliv do neděle 10.9., tak kdyby chtel někdo ještě dalších 200, rád doporučím.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod tmx643 7. 9. 2023 21:43

250 Kč dostali stávající zákazníci. Noví zákazníci dostanou jen těch 200 Kč za registraci.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod octr 8. 9. 2023 01:28

A stávající ho dostali kde nebo kam? Nebo nejsem stávající, když jsem registrovaný jen 3 dny?
octr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mojmax 8. 9. 2023 06:45

Měl bys dostat e-mail.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 8. 9. 2023 06:47

Mne prisla notifikace do apky...nejspise je to omezene na "starsi" klienty
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod ladisg 8. 9. 2023 10:08

Ten kupon na 250 funguje pouze pri objednani pres apku, pres web se nezobrazi. Nemohl jsem porad prijit na to proc nefunguje :-)
ladisg
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ... 8. 9. 2023 10:12

Takze ho dostavaji jen ti, co se prihlasili pres appku?
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Milos 8. 9. 2023 10:47

Dostávají ho i ti, co se registrovali přes web. Pro jeho použití je ale potřeba nakoupit přes appku.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod tmx643 8. 9. 2023 13:27

Allegro days začaly v pondělí, takže v pondělí se rozdělily kupóny. Kdo se registroval v pondělí a později, 250 Kč nemá (z mé dvojité zkušenosti z okolí).
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod stepano 8. 9. 2023 20:24

tmx643 píše:250 Kč dostali stávající zákazníci. Noví zákazníci dostanou jen těch 200 Kč za registraci.

Jsem se zaregistroval, ale žádných 200 (ani 250) jsem nedostal. To má přijít do mailu ten kupon?
stepano
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka