Tak to čtu poprvé žeby na Allegro.cz se používalo DCC nebo probíhal nějaký přepočet. Ceny které tam jsou uváděné v Kč platí a nic se nepřepočítává a to bez rozdílů jestli prodejce je z Česka, Polska nebo odkudkoliv nebo jakým způsobem se platí.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
Na Allegro.cz nakupuji někdy od žáří 2023 a prozatím jsem se tam nesetkal se žádným DCC. Ceny které jsou tam uvedené v Kč jsou vždy konečné. To co cituješ byl asi nějaký hoax.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
Nic se nezměnilo ani to nebyl hoax. Tenkrát byla řeč o polské verzi Allegra (Allegro.pl) a nikoliv o české verzi (Allegro.cz) viewtopic.php?p=13536727#p13536727
Nevím kde a co kupuješ, ale já tam mám od října 2023 35 objednávek v rámci jednoho účtu. Vráceny 3 objednávky. A to mám ještě další 2 účty, ale tam je objednávek jen pár. Kupon nekupon. Kor když je tam i CZC a Mall.
Došel do mailu další "kupon". Teď už dokonce není platný na celém portále... Smart mám aktivní už jen asi týden. Za těchto okolností nemám v úmyslu nijak dál prodlužovat...
Ale Allegro není jak Seznam, najdu tam co neznám, tedy že by mělo mít Allegro veškeré výrobky. Sice mám na Allegru kdejaké objednávky, ale k tomu nakupuji i leccos jinde, co tam samozřejmě není nebo je tam dražší a nevyplatí se ani s kuponem. Je potřeba si dané zboží vyhledat a porovnat. Je to tedy o tom, co daný klient hledá a co daná firma dokáže nabídnout a zda-li vůbec a za kolik.