Poslal jsem SZ, ale ten postup získání kuponu mi přijde nějaký zvláštní. Budete muset nainstalovat aplikaci načtením QR kódu nebo přes odkaz zaslaný SMS zprávou. No uvidíte sám.
-- 29 srp 2024 19:44 --Něco pro zákazníky CZC.cz, kteří sbírali body v CZC.Klub a nějaké jim zbyly:
Co bude s mými body, když je nestihnu utratit na CZC?
Zbytek bodů si můžeš v rámci naší kampaně „Využij své body naplno“ vyměnit za Allegro kupón platný na celou nabídku na allegro.cz. A pozor, Allegro hodnotu kupónu zdvojnásobí. Neváhej a využij svou příležitost naplno.
Možnost převedení bodů na Allegro kupón je dostupná pouze registrovaným uživatelům na portálu allegro.cz, kteří souhlasili s podmínkami kampaně „Využij své body naplno“ a ve svém CZC.Klub účtu mají uvedenou emailovou adresu, kterou používají na portálu allegro.cz (emailovou adresu, kterou využíváš na allegro.cz lze doplnit v Moje CZC v sekci Nastavení > Registrační údaje do kolonky Allegro účet).
Pokud nejsi registrovaný na allegro.cz nevadí, stačí se registrovat, a to nejpozději do 25. 9. 2024, 23:59.
Nech si své aktuální body převést na portál allegro.cz, ať o ně nepřijdeš. V rámci kampaně „Využij své body naplno” tvé body převedeme jednoduše. Pokud u nás budeš mít 25. 9. 2024 v 23:59 alespoň 1 bod, ale méně jak 5 000 bodů, získáš od nás a Allegro kupón v hodnotě 2x 100 Kč; za 5 001 až 10 000 bodů kupón v hodnotě 2x 200 Kč; za 10 001 až 30 000 bodů kupón v hodnotě 2x 300 Kč; za 30 001 až 50 000 bodů kupón v hodnotě 2x 500 Kč; za 50 001 až 90 000 bodů kupón v hodnotě 2x 600 Kč a pokud máš víc než 90 000 bodů, dáme ti kupón v hodnotě 2x 850 Kč. Kupóny lze využít pouze na nákup zboží na platformě allegro.cz v rámci uživatelského účtu registrovaného na portálu allegro.cz, vše za podmínek kampaně a portálu allegro.cz.
Více zde:
https://www.czc.cz/czc-klub