ALLEGRO

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod hyper9 13. 3. 2025 18:55

Taky díky za tip.

Když se náhle objeví kupón, tak se mi složitě vymýšlí co koupit. Začal jsem si proto udržovat takový seznam Allegro nákupů do budoucna a hodně mi to pomáhá. Problém Mallu je v tom, že do Allegra přenesli jen část sortimentu a taky u některých výrobků mají omezené zásoby. Například můj oblíbený kočkolit je zase vyprodaný a na Allegro často pouští jen 1 kus. Tahle si nakupování opravdu nepředstavuju.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod pezzay 18. 3. 2025 12:58

Milý zákazníku,
... oznamujeme, že obchod MALL.
Sorry už to tu je,, smazat prosím.
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 19. 3. 2025 18:42

Milý zákazníku,
máme pro Tebe speciální akci. Kup nyní Smart! na rok s dopravou zdarma jen za polovinu - 149 Kč místo 299 Kč.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod tmx643 19. 3. 2025 19:55

Na jednom účtu, kde jsem loni využil jen 2 z 8 doručení zdarma, jsem dnes úspěšně aktivoval zase 8 doručení zdarma na 8 měsíců.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 19. 3. 2025 20:15

15.11.2024 jsem si aktivoval Smart za 199 Kč a dostal jsem 200 Kč kupón. Takže taky to byl dobrý kšeft.
Dodnes jsem učinil 26 objednávek.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod vlazy 20. 3. 2025 12:20

Když se dívám na ten Smart! tak ho tam mám slevněný i na měsíc nyní za 39 Kč. Není to sice doručení zcela zdarma, ale je to levnější než při běžné ceně doručení bez Smart! a navíc těch zásilek za tu jednu cenu doručení je možné mít za měsíc i více. Já až tolik na Allegro nenakupuji i když mne k tomu neustále vybízejí a provokují spamovými e-maily. Roční Smart! bych asi plně nevyužíl a tak se mi spíše oplatí před nákupem koupit měsíční Smart! kterých za cenu ročního můžu mít několík.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 20. 3. 2025 13:24

Kdyby snížili cenu pro minimální objednávku pro dosažení dopravy zdarma z 299 na alespoň 199 a klidně to limitovat na zásilky do boxů, tak bych o tom uvažoval. AlzaPlus mám a využívám často - chybí kabel, nebo jiná blbůstka, objednávám. Tady se člověk musí snažit, aby dosáhl na minimální dopravu se Smart.
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 20. 3. 2025 13:34

S tím teda nemám sebemenší problém.
Ale chápu, že kdo má nutnost objednat jeden kabel tak ten tu narazí.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod josefbuba 20. 3. 2025 15:40

V aplikaci Allegro se mi opětovně objevil kupon na Mall na pěti kilo při útratě nad 1500 Kč. Tak jsem to již po druhé využil. Mohlo by to dorazit častěji. Náhodou vyprodávat Mall sklady nechystá tak jak to bylo v případě CZC? To bylo zboží s jejich brandingem fakt za pár šupů.
josefbuba
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hyper9 20. 3. 2025 16:28

Koukám na kočičí granule na Allegro-Mallu a moje oblíbené značky N&D a Applaws jsou neskutečně předražené. Je mi úplně líto použít 500 Kč kupón na věc, kde by velká část slevy padla na dotování téhle předraženosti.

Jinak by mě zajímalo, jak by jim business na Allegru fungoval bez neustálého přísunu slevových kupónů.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod tmx643 20. 3. 2025 16:48

Zahraniční aktivity totiž vykázaly hrubou provozní ztrátu 620 milionů zlotých (téměř čtyři miliardy korun).

Vzhledem k tomu, že mimo Polsko jsou jen v CZ, SK, HU (tam až od podzimu), tak ta ztráta z ČR bude určitě miliarda, spíš dvě.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod Jirka.2 20. 3. 2025 16:49

Já mám ted na čtyřech účtech dohromady 6x 500 nad 1500 a teda nevím co za to už kupovat. Prášky na praní mám levnější zdroj, kartáčky na zuby a holení mám zásobu na 5 let, kočičí a psí granule taky. Je tam ještě něco za normální cenu co má smysl kupovat?
Jirka.2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 20. 3. 2025 16:50

Elektro, hračky apod.
technikus
Diskutér

Odeslat příspěvekod vlazy 20. 3. 2025 18:37

tmx643:
Předpokládám, že jsou ještě asi i v Horvatsku a Slovinsku. Vyplývá to z toho co mají uvedené dole na stránkách Allegro.cz "Portály skupiny Allegro Allegro.pl Allegro.sk Allegro.hu Mall.cz Mall.sk Mall.hr Mimovrste.com".
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 31. 3. 2025 11:25

Nové kupony na 300 Kč pro obj. nad 1500 Kč
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka