Albert - slevy v aplikaci

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Vasek06 6. 6. 2025 11:45

Tento týden jsem řešil 2x, naprosto bez problémů. Dnes ve Zlíně, ve středu v Uherském Brodě. Karet je habakuk...
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 6. 6. 2025 11:48

Že by nadbytečně aktivní regionální manažer pro Brno?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod milanBrno 6. 6. 2025 11:55

Tak cerstve info.
Tyka se to jen tech danych pobocek, kde jsou hyperaktivni prodavacky, kterym to prislo divne a tak to nahlasilo vedoucim. Ti karty stahli ze vsech pokladen a zakazali prodej.
Ted je otazka, zda to budou resit jen interne (premyslet proc to nekdo dela). Nebo to budou hlasit vedeni (do Prahy) a to pak bude rozhodovat celoplosne.
Dalsi 2 pobocky v Brne naprosto v pohode.
Omlouvam se tedy za predcasnou paniku.
Telekomunikace: Neomezene volani, sms a internet za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni davam odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod Vasek06 6. 6. 2025 12:58

Ale jedno je fakt, že karty viděli volně a teď se o ně musí požádat, alespoň tam kde jsem bral ja ...
Jinak mám už svého prodavače, kterému to přišlo divné, vzhledem k tomu, že jako jediný v prodejně má většinou zájem něco řešit, tak jsem ho trochu navedl. No a dělá to taky, říkal, že je to moc fajn ..
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod retron 6. 6. 2025 13:37

Taky jsem jednu mladou sympatickou prodavačku navedl, prý to dlouho nedělala a ještě mi děsně děkovala :D
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod filas81 6. 6. 2025 20:26

Většinou jim s úsměvem řeknu, že je něco naučím a zatím to také berou s úsměvem :)
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 6. 6. 2025 21:24

Dnes jsem byl v Albertu v Nymburce, DK zde mají stále volně přístupné a mají jich hodně.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod retron 6. 6. 2025 21:47

hyper Chodov DK běžně na pokladnách i na informacích, takže nám tu Milánek opět nepodloženě šíří paniku
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod wit.cz 6. 6. 2025 23:23

Já dnes v HM Albert na Harfě platil nákup za 891 Kč, resp. po -880 kreditech nasyslených za několik měsíců za 10.5 Kč a pokladní se nepřekvapivě divila, ale pak procedila něco ve smyslu, že to mám krásnou slevu, určitě poctivě nasbírané kredity. Ale neměl jsem náladu na žádnou diskusi. Jestli si myslela, že o ně někde škemrám na fb pod falešnou záminkou, nevím... Ještě musím uvalit zbývajících 480 kreditů :-D
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod Rop 7. 6. 2025 07:29

Přátelé, mohli byste to "navedení" sem napsat? Aby to k něčemu bylo.

Téma jsem rozdělil. Pokud v tomto tématu je něco z jiných témat, tak přesunu zpět (či někam jinam).
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod retron 7. 6. 2025 10:15

"Navedené" by měly prodavačky při zaškolování, ale ve zkratce:
Pípnout první čárový kód na DK, tapne na DK, zadá částku, pípne druhý ověřovací čárový kod a pak má tapnout čím uhradit (hotovost, kartou, DK) a případný zbytek do uvedené částky (kartou, hotově).
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod slavo963 8. 6. 2025 07:58

jeste upresnit, co je prvni (prodejny, obecny) a co druhy carovy kod(specificky pro dany kus)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod mojmax 11. 6. 2025 06:45

Tak dnes 230/3000, to jsem ještě neměl. :)
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 11. 6. 2025 07:14

ddto, po tydenni pause, jiz jsem jednou tuhle hezkou nabidku mel
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 11. 6. 2025 08:17

Druhý týden nic.
wit.cz
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka