Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
vpe píše:A co Pepsi Zero?
S474N píše:Kdyz jsme u tech hypermarketu a colach, tak jsem byl ted o vikendu docela prijemne prekvapen. Byl jsem s jednim znamym na cestach a nejak jsme se bavili o tech ruznych radoby colach apod. a ze jsou to zumpy s aspartamem ci jinymi umelymi sladidly. No a potom mi rekl, ze mu jeden znamej pry doporucil Freeway Colu z Lidl a ze ji prej zkusil a ze to neni az takova hruza. Tak rikam, ze to znam tyhle smejdy, ze je to plny aspartamu a kdovi ceho. No tak jsme se tam par minut handrkovali a najednou pred nama Lidl, tak me doslova dokopal k tomu, abych se na to podival. Takze jsem zkoukl etiketu a nikde zadnej aspartam, psali ze cukr, tak rikam, 15 Kc klidne risknu, tak jsem to vycashoval a venku otevrel. No a opravdu musim rict, ze jsem byl mile prekvapen. Chut nekde mezi original Colou a RC Colou, rozhodne kdyby tohle cloveku nekde nalili v hospode jako Coca Colu, tak si myslim, ze by nic nepoznal. Takze mensi tip o pro vas ostatni a schvalne jestli to risknete jako ja, tak dejte vedet!
Jack111 píše:Kyselina fosforečná se používá v kde čem. Zakázaná není snad nikde. Prostě smůla. Cola není škodlivá (pokud tedy jí člověk nebude pít litry denně, ale to bude škodlivý i džus).
Havers píše:Aneb co je v Coca-Cole -> http://www.cojevcole.cz/
čaj, káva presso
pivo říznuté limonádou
tahle kola říznutá rumem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků