Nakupujete rádi v hypermarketech?

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod S474N 7. 5. 2010 19:09

vpe: ne ne, umela sladidla jsou prave v tech limonadach, co dvoulitrovka stoji 3,50 apod.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod vpe 7. 5. 2010 22:16

Jo a v Cole Zero za 30 Kč ne viď, tam je pravý třinový cukr Made in USA :) ?

Myslíš syntetická náhradní sladidla (sacharin E954, aspartam E951 a cyklamát E952)? A já myslel, že Aspartam je právě v té Cole.

ps: Víte, že nejlevnější bonbony pro tchyni, kostkový cukr, vymyslel ředitel Dačické cukrové rafinerie?
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Jack111 8. 5. 2010 09:33

vpe: Coca cola zero není Coca cola. Zero samozřejmě aspartam a cyklamát sodný obsahuje. Když chce někdo nápoj, který chutná jako Coca cola, ale nez některých přísad...
Jack111
Diskutér

Odeslat příspěvekod S474N 8. 5. 2010 10:19

vpe: ano je tam a z Coca Cola Zero pripadne Coca Cola Light bych se pozvracel.

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod vpe 8. 5. 2010 23:38

A co Pepsi Zero?

Není někde seznam těchto "značkových nápojů s jejich obsahem?

Doporučuji Java Éčka do mobilu: http://emulgatory.cz/ecka.jar (verze 3/2010), jsem nadšen, kladivo na nedobré potraviny a se dá použít i přímo při nákupu, je to rychlé a offline (pro každý mobil).
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod S474N 9. 5. 2010 08:05

vpe: pouzivam naprosto jednoduchou logiku, pokud je nekde napis Light nebo Zero, tak to obvykle znamena prave primou souvilost na cukr. No a pokud je neceho Zero, tak to necim osladit musi a zkus hadat cim :mrgreen:

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod libol 11. 5. 2010 12:52

vpe píše:A co Pepsi Zero?

Počítám, že z toho si hodí mašli PR pracovnící v CC i PC ;-) - jejich reklamy neslouží k vymezení proti konkurenci :-)

Zero je pouze CC, u Pepsi se to jmenuje Max.

Kolik dala asi Pepsi Co. za reklamu s Evou Longoria - teď jsme zero a teď jedeme na MAX ...
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod vpe 11. 5. 2010 22:59

Kdo je Eva? Stejně je nejlepší Bobika reklama na ""atlas"", jak v ní snědí pejska (když jsme v těch potravinách a stravování) :D :D :D

Já jsem reklamou nezasažený.

Stále uvádějí toto složení?
Obrázek

technet: 2.2 Po dvou hodinách jsme měli pocit, že jsme názor blogera vyvrátili. Ovšem po 24 hodinách zmizely částečně oxidy z "mědi" a také u chemických lžiček proběhly "čistící" reakce. Takže nezbývá než opravdu zkusit vyčistit nějaký hodně špinavý záchod, případně se spokojit se závěrem, že Coca Cola Light skutečně má jisté čistící účinky.
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Jack111 12. 5. 2010 00:16

Kyselina fosforečná se používá v kde čem. Zakázaná není snad nikde. Prostě smůla. Cola není škodlivá (pokud tedy jí člověk nebude pít litry denně, ale to bude škodlivý i džus :-D).
Jack111
Diskutér

Odeslat příspěvekod Havers 12. 5. 2010 06:21

Aneb co je v Coca-Cole -> http://www.cojevcole.cz/
Havers
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 5. 2. 2011 09:27

S474N píše:Kdyz jsme u tech hypermarketu a colach, tak jsem byl ted o vikendu docela prijemne prekvapen. Byl jsem s jednim znamym na cestach a nejak jsme se bavili o tech ruznych radoby colach apod. a ze jsou to zumpy s aspartamem ci jinymi umelymi sladidly. No a potom mi rekl, ze mu jeden znamej pry doporucil Freeway Colu z Lidl a ze ji prej zkusil a ze to neni az takova hruza. Tak rikam, ze to znam tyhle smejdy, ze je to plny aspartamu a kdovi ceho. No tak jsme se tam par minut handrkovali a najednou pred nama Lidl, tak me doslova dokopal k tomu, abych se na to podival. Takze jsem zkoukl etiketu a nikde zadnej aspartam, psali ze cukr, tak rikam, 15 Kc klidne risknu, tak jsem to vycashoval a venku otevrel. No a opravdu musim rict, ze jsem byl mile prekvapen. Chut nekde mezi original Colou a RC Colou, rozhodne kdyby tohle cloveku nekde nalili v hospode jako Coca Colu, tak si myslim, ze by nic nepoznal. Takze mensi tip o pro vas ostatni a schvalne jestli to risknete jako ja, tak dejte vedet!

freeway.jpg

Od pondělka mají Freeway colu v akci za 9,90

-- 5. 2. 2011 09:31 --

Jack111 píše:Kyselina fosforečná se používá v kde čem. Zakázaná není snad nikde. Prostě smůla. Cola není škodlivá (pokud tedy jí člověk nebude pít litry denně, ale to bude škodlivý i džus :-D).

Ve větším množství tě může zabít i voda.
http://bleskove.centrum.cz/extra/sex-a- ... ?id=579424

-- 5. 2. 2011 09:32 --

Havers píše:Aneb co je v Coca-Cole -> http://www.cojevcole.cz/

Docela vtipně zní "nejznámější obchodní tajemství na světě" :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod vpe 5. 2. 2011 14:07

Jdeš do koly? Zásoby na rok:-) Slazené vody mají výrobní náklad tak 4,50 takže v super zisku...

Voda? Utopit se jde i v hrknu. Ale v pivě je aspoň pořevařená. Vynálezce vodných obkladů Priessnitzových zemřel (prý) na vodnatost, ironické, že?
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 5. 2. 2011 14:27

No, nevím. Pár si jich možná koupím, ale nijaké velké zásoby. Ono, je to těžký, co mám pít?
Pivo a víno mi nechutná, minerálky už vůbec ne. Takže buď čistou vodu (copak jsem žába?), nebo nějakou limonádu (tak jestli je tahle dobrá, proč ne), nebo džus (většinou piju pomerančovej napůl s vodou).
Něco prostě pít musím.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod vpe 5. 2. 2011 14:41

čaj, káva presso, pivo říznuté limonádou, tahle kola říznutá rumem :)
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 5. 2. 2011 14:55

čaj, káva presso

Nemám rád hořké, takže musím hoooodně sladit, do 1 hrnku si dávám 4 kostky. Takhle by ze mě byl za chvíli diabetik :D. I když ta cola asi nebude o moc lepší. Ale jak jsem psal, většinou piju džus napůl s vodou. Když vypiju nějakou limonádu, naleju tam džus a doleju vodou. Po pár doplnění lahev vyhodím, vypiju druhou limonádu a postup opakuju

,
pivo říznuté limonádou

Nikdy jsem to sice nepil, ale už při té představě se mi nedělá dobře. Vím, že je to jen předsudek, ale nějak mě to neláku

,
tahle kola říznutá rumem

Na alkohol moc nejsem (a kolikrát jsem si něco alkoholického za život koupil, bych spočítal na prstech) i když na dovolené si obvykle dám - docela mě udivilo, jak velký rozdíl může být mezi různými rumy. Po 14 dnech "odebírání vzorků" v hotelu v Dominikánské republice mě překvapilo, že takový "Barceló imperial" (který vyndali na Štědrý den a na Silvestra) má úplně jinou chuť, než ten "classic", který čepovali v ostatní dny :D

-- 5. 2. 2011 15:02 --

Si pamatuji, jednou jsem v Egyptě pil ananasové pivo. Nebylo to úplně nepitelné, ale pořád to mělo takový ten "pivní ocas" a to já nějak nemám rád. Jmenovalo se to Fayrouz
PatrikChrz
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka