Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
5icz píše:Docela mne zarazi to, jake predsudky maji lide proti Lidlu. Je sice pravda, ze v Lidlu maji nektere potravinarske vyrobky, ktere jsou dost osizene, ale kdyz to porovnam s Tescem nebo Kauflandem, tak mam pocit, ze ty nejlevnejsi vyrobky z Lidlu jsou luxus oproti tem nejlevnejsim z Kauflandu/Tesca. Mimo toho se v Lidlu prodavaji i normalni az luxusni potraviny, ktere jsou ale levnejsi nez v Kauflandu nebo Tescu. Pokud se porovnavaji nepotravinarske vyrobky tak Lidl je jednoznacne super kvalita (vetsinou nemecka) oproti cinskym smejdum z Tesca/Kauflandu. Nerozumim tem predsudkum proti Lidlu. Bud je u nas jiny Lidl nebo ti lide, co uprednostnuji Kauflandy a spol byli v Lidlu jen jednou.
boban píše:S474N píše:100% dzusy, takze vzdycky beru 2-3 kartony.
Zajeďte za hranice na západ, a zastavte se na krabicový džus na první pumpě. Poznáte jaká je "náš 100%" džus sračka z koncentrátů kdovíjak dlouho skladovaných před vznikem šarže.
S474N píše:Jinak takovy Globus je zase super na maso, salamy a parky.
A když chci vodu, koupím si ji v PETceJe nadliské úsilí koupit 95% šunku. Máme vynikající technologie výroby, umíme nacpat do kila masa kilo vody a všechno drží pohromadě!
Člověk otevře oči, až se pákrát musí vrátit ze zahraničí domů, a nestačí se divit, jaké bláto tu žerem. My melancholici trpíme, všechno na obalu musíme přečíst, než vložíme do košíku. Není tu šance pořádně nakoupit celý sortiment potravin. A tak bedýnkujeme, chodíme na trh, dovážíme z UK, raději méně, co nejvíce surovin z prověřených zdrojů, na cenu nečumět, protože zdraví si zpět nekoupíte. Ale do 40ti je to legrace, následky přijdou později.
Proč máme asi tolik rakoviny...
S474N píše:Jack111: no v hospodach je to tragedie. Ja mam radeji spise Fantu/Mirindu a kdyz si ji clovek koupi v lahvi, tak je to doslova tmava neprusvitna tekutina. Kdyz si ji clovek da v restauraci, tak je to prusvitna brecka naprosto bez chuti (myslim to co leze s potsmixu).
vpe píše:Jeste mi vysvetlete, proc tmavy cukr (nerafinovany?) je Xx drzasi jak bily cukr?
vpe píše:ps: Víte, že nejlevnější bonbony pro tchyni, kostkový cukr, vymyslel ředitel Dačické cukrové rafinerie?
PatrikChrz píše:Pivo a víno mi nechutná, minerálky už vůbec ne. Takže buď čistou vodu (copak jsem žába?), nebo nějakou limonádu (tak jestli je tahle dobrá, proč ne), nebo džus (většinou piju pomerančovej napůl s vodou).
Něco prostě pít musím.
mikicz píše:PatrikChrz: dej si pivo s fantou. v ČR se to snad prodávalo i jako hotový produkt v plechovce pod názvem Rádler.
PatrikChrz píše:Ne na léčení, ale na povzbuzení. Taky obsahoval kokain
ka-spel píše:Jak takový předražený sladký sračky můžeš pít a to tady kecáš o aspartamu.Zlatá točená kofola. Ale na poctivý pivo to stejně nemá.
ka-spel píše:Fuj. Takové experimenty jsem s pivem dělal tak v cca deseti, když jsem míchal s kofolou, florou atd., když se rodičům nezdál koncentrát při obědě
ka-spel píše:...
To není fanta, ale citronová šťáva. Fuj. Takové experimenty jsem s pivem dělal tak v cca deseti, když jsem míchal s kofolou, florou atd., když se rodičům nezdál koncentrát při obědě.
...
S474N píše:ka-spel: obavam se, ze my tu neresime nejake babske recepty na to, kdyz mame rymicku, ale normalni piti, tzv. "na chut". Osobne nechapu, co je tak smesneho na tom nealko, ale evidentne jsem te pobavil. To vis, nekdo holt pije na chut, jinej zase pije, aby si dorovnal carky s uslintanymi inteligentne svebytnymi kamarady v hospode. Ty mi neber moje, ja ti zase nebudu brat tvoje.
PatrikChrz píše:K tomu cukru - on ten třtinový je skutečně levnější, ale na dovážený cukr do EU je stanoveno prohibitivní clo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků