Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
soptik21 píše:Do Hypermarketu chodim jen kdyz neco potrebuji nutne, jinak nakupuju pres net, i potraviny, a pomalu do obchodu prestanu chodit uplne.
Anonymous píše:Já osobně kdybych měla jít do hypermarketu dostanu kopřivku do jakéhokoliv. Nesnáším je a nakupovat bych tam nešla i kdybych měla nejíst.Libor Kříž, šéfredaktor Computer
sterbovalucie píše:. O víkendu vyrazíme nakoupit bežné zboží do Hypermarketu - konkrétně do Hypernovy - tam kupujeme většinu zboží kromě ovoce a zeleniny, i když vždy se musí kontrolovat účtenka, někdy se (a to dost často) stává, že nesouhlasí cena na účtence s cenou, kterou jsme vyděli u regálu nebo jsme jí předpokládali a taky někdy je namarkováno víc věcí a kusů, než máme v košíku. . /quote]
Anonymous píše:Docela rad nakupuju v TESCO (hlavne pres noc, kdyz je prazdno), nebo v Carefouru. Delvita a Billa mi nevadi, obcas tam taky nakupuji. Hypernovu nemam moc rad a Lidl a Plus vylozene nesnasim, hlavne ty blbe lidi co tam nakupuji. Pokazde kdyz z techto obchodu vylezu, tak jsem ***** a mam zkazenou naladu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků