Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
PatrikChrz píše:5icz: docela zábava je, jak vymezuješ Lidl proti Kauflandu, když obě společnosti mají stejného vlastníka(skupina Schwarz)
Jinak v Lidlu jsem párkrát byl a týdenní nákup bych tam jednoduše neudělal. Jejich sortiment mě přijde takový - já nevím - zvláštní. Naproti tomu v Kauflandu je ten sortiment daleko normálnější - mají tam jak ty šunty, tak normální značky.
5icz píše:naopak treba spotrebni veci z Lidlu (veci v "akci", drogerie,.. ) jsou podle mne nejvyhodnejsi koupe - kvalitni za nepredrazenou cenu.
5icz píše:Jasne, ja taky nakupuju v Kauflandu vic nez v Lidlu (obe prodejny mam kousek od domova, tak proto je porovnavam), jen nerozumim tem spatnym predsudkum vuci Lidlu
mikicz píše:Jack111: CocaColu samozřejmě mají, a dost často v akci. Nicméně je třeba koukat po složení výrobků a nekoupit to nejlevnější. V LIDLu mají například výborné vepřové párky s 95% masa. V Kauflandu jsem nenašel žádně s podílem přes 50%. Obecně tam mají více kvalitních věcí, než ve vedlejším TESCO, ale taky za vyšší cenu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků