Robert T. Kiyosaki a hra Cash Flow

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod FinExpert.cz 21. 4. 2005 08:48

Znáte knihy tohoto autora? Jaký je váš názor na hru Cash Flow?
FinExpert.cz
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod L!bor 21. 4. 2005 10:58

Co je to, kde se to dá vidět a proč o tom nevím? Prosím pošlete sem linky, odkazy apod. Tohle mě zajímá.
Libor Kříž, šéfredaktor Computer
L!bor
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jamako 21. 4. 2005 11:27

Zdravim, tak tomu nerozumim, preci v minule verzi fora Kiyosaki a Cashflow byly celkem diskutovane verze a admin o tom nevi? :wink: Knizky Bohaty tata, chudy tata, Cashflowkvadrat a pod doporucuju. Dokonce kousek od Brna sidli skupinka lidi,kteri tuto hru hravaji - prostrednictvim tohohle fora jsem na ne sehnal kontakt.
Jamako

Odeslat příspěvekod L!bor 21. 4. 2005 11:33

Sypu si popel na hlavu, ale nevím o tom ;) Google je mocný a FinExpert.cz nakonec taky...
Obrázek ... jsem dost za, aby se diskuze otevřela znovu a zde...
Naposledy upravil L!bor dne 21. 4. 2005 11:36, celkově upraveno 1
Libor Kříž, šéfredaktor Computer
L!bor
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lapacka(smazano) 21. 4. 2005 11:33

Ano, v dřívější verzi fóra bylo téma Kiyosaki a Cash Flow poměrně obsáhle diskutováno v následujících fórech:

Hra Cash Flow
http://www.finexpert.cz/diskuze/SubChil ... 71&Main=64

Knihy Roberta Kiyosakiho
http://www.finexpert.cz/diskuze/SubChil ... 27&Main=64
lapacka(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Návštěvník 21. 4. 2005 12:42

V Praze hrajeme každý čtvrtek Cashflow ve firmě Profess Consulting,Máchova 15,Pha 2 16.30-19.30h
nutno se předem objednat jar.mlc@seznam.cz
informace o celém systému vzdělávání od základních škol po vysoké školy na http://www.e-profess.cz
Program ekonomické gramotnosti
Návštěvník

Odeslat příspěvekod soptik21 23. 4. 2005 21:20

Doporucuji precist Bohatyho tatu a pak Skola byznysu :-)
"Nehledej příležítost, hledej trend."-najdi trend a příležitost přijde!
"Nedívejte se čím musíte projít, ale kam jdete." - B.Y.
"Vítězové nikdy nekončej a ty co končej, tak nevítězej." - D.Y.
soptik21
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lenka 25. 4. 2005 10:27

Obě jsem četla. Je třeba přečíst vše. O tom investování mi to přišlo už malinko těžší. Kdo si zajde zahrát Cashflow? Ve čtvrtek? Lenka
Lenka

Odeslat příspěvekod soptik21 25. 4. 2005 10:58

Kde hrajete Caschflow??? nekde v Praze?Knihu Bohaty tata radi jak investovat bych doporucil spise tem, co uz maji vyssi prijem a muzou se investicemi "lip" zabyvat.Dobry je si precist Caschflow kvadrant nebo Kam se podeli me penize. :lol:
soptik21
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Návštěvník 26. 4. 2005 15:09

Přečetl jsem již čtyři jeho knihy,tak,jak je vydal.Teď čtu "Do důchodu mladý a bohatý".Všechny by měli být učebnicemi na školách.Nemám však s kým konzultovat jeho názory.A hru jsem bohužel také ještě nehrál.Jsem z Teplicka,nejste někdo také odsud?Jinak asi budu se muset utrhnout a zajet do Prahy.
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jamako 26. 4. 2005 15:14

Zdravim ctenare Kiyosakiho. Cetl jsem od nej dve knihy (BohTata, Chudtata, Invest), ale mam pocit, ze v te druhe uz se dost opakuje a "nastavuje polivcicku". Jake jsou vase dojmy z jeho dalsich knih? Zase cerpa z BohTaty nebo jsou tam nove napady a postrehy, za ktere se vyplati dat penize? Dekuji za odpoved
Jamako

Odeslat příspěvekod soptik21 26. 4. 2005 22:13

Kiyosaki "nebude" davat nikomu svoje napady...Chce, aby byli lide schopni financne premyslet sami.A v tom duchu pise i svoje knihy.
Takze pokud se nekomu zda, ze "nastavuje polivcicku", tak to tak je proto, ze lide opakuji take stejne chyby, ne?
soptik21
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jamako 27. 4. 2005 09:49

Pokud lide opakuji stejne chyb je mozne, ale pak bych jim doporucil si opakovane precist jednu knihu, at to pochopi :-) Neberu K. moznost vydelavat a aplikovat jednu myslenku do mnoha oboru, jen nechci za jednu myslenku platit nekolikrat jen pro to, ze je jinak zabalena :-)
Jamako

Odeslat příspěvekod soptik21 27. 4. 2005 11:30

V knihach jsou uvedeny jednoduche pricipy "zachazeni" s penezma a ty jsou furt stejne, nemeni se...kiyosaki v ruznych knihach tyto principy "aplikuje" na ruzne problemy.A "osvetluje" danny problem ze sveho pohledu.Pokud si chcete precist nejakou dalsi jeho knihu, tak si prectete Kam se podeli me penize nebo Caschflow kvadrant.
soptik21
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jamako 27. 4. 2005 11:46

To prave zvazuji, zda se vyplati "mit celou kolekci" jeho knih z ruznych oboru.... :roll:

Mimochodem, jste tady nekdo, kdo hravate jeho hr(u/y) a pomohlo vam to nejak v realu? Treba po roce zlepseni financni situace, apod?
Jamako

Další stránka