Robert T. Kiyosaki a hra Cash Flow

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Hráč 27. 4. 2005 13:22

Každý čtvrtek 16.30-19.30h
Profess Consulting, Máchova 15, Praha 2
hra Cashflow s konzultacemi
objednávky na : jar.mlc@seznam.cz
http://www.e-profess.cz
program ekonomické gramotnosti
Hráč

Odeslat příspěvekod Návštěvník 10. 5. 2005 08:04

Knihy R.T. Kiyosaki, bych doporucoval precist kazdemu, kdo v zivote o neco usiluje. http://www.rb21.cz/Tok-penez
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dider 4. 6. 2005 15:57

Právě jsem si koupil knihu bohatý táta,chudý táta a je to žrádlo.Supr napsaný.Ja jsem až doteď o Kyiosakovi neslyšel ale musím říct že hezky popsal základy ekonomické gramotnosti.Moc,moc dobrá knížka.Ještě jsem nehrál Cashflow ale určitě tak brzo učiním.
Někdy je štěstí darem ale obvykle je výsledkem vlastního úsilí.
dider
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod johnyz 5. 6. 2005 20:41

R.T. Kiyosaki je fakt dorej. Mám od něj zatím všechny knihy, které u nás vyšly a netrpělivě očekávám další. Už jsem přemýšlel o tom, že bych se kvůli němu naučil anglicky, abych měl něco i z jeho www stránek, ale jazyky mi nejdou (mám odpor k učení se na zpaměť). Hra je taky moc dobrá. Myslím, že jsem byl jeden z prvních, kdo jí měl, ale to ještě stála 2500,-. Teď jsem koukal, že se dá sehnat už za 1600,-Kč. Určitě bych jí každému doporučil. Předpokládám, že čtenáři tohoto fóra chtějí něčeho dosáhnout a mají "zájem o věc", tak bych Vám chtěl doporučit ještě knihu, která sice není od Kiyosakiho, ale jsou v ní také moc dobré myšlenky a užitečné rady: Mnohonásobný zdroj příjmů, Robert G. Allen.
johnyz

Odeslat příspěvekod a_r 6. 6. 2005 15:06

Kiyosakiho knizky mam taky skoro vsechny. A zrovna v patek jsem si koupil Mnohonásobný zdroj příjmů od Roberta Allena. Velice zajimave a poucne cteni.
a_r

Odeslat příspěvekod Goci 7. 6. 2005 08:26

Čaues anonyme, já jsem taky pár knížek přečetl, jsem z Ústí nad Labem. Taky si nemám pořádně s kým popovídat o takovýchto věcech a strašně rád bych si zahrál tu hru Cashflow, ale nechce se mi jí kupovat za tu cenu, i když vím že by to nebyly zbytečně vyhozené peníze. Chtělo by to vytvořit nějakou skupinku v SČ a třeba se pravidelně scházet.
Goci

Odeslat příspěvekod Hráč 7. 6. 2005 10:27

Podívejte se na naše http://www.e-profess.cz, program ekonomické gramotnosti.
Je zpracován v akreditaci MŠ ČR jako vzdělávací program žáků na ZŠ, SŠ i VŠ. V září vydáme balíčky k základní ekonomické gramotnosti,tak se pak případně ozvěte na : jar.mlc@seznam.cz
Hráč

Odeslat příspěvekod Radek Joch 7. 6. 2005 15:38

Zdravím,
mám zájem si všechny jeho knihy přečíst, můžete mě poradit, v jakém pořadí je nejlepší je číst, např. podle odbornosti nebo ek. vzdělanosti. Nebo je to jedno?
Díky Radek Joch
Radek Joch

Odeslat příspěvekod johnyz 7. 6. 2005 15:50

Já jsem je četl tak, jak vycházely a musím říct, že na sebe docela navazují a i "obtížnost" je vzestupná. Je pravada, že se v nich dost opakují některé věci, ale "opakování matka moudrosti" :-), ale v každě je vždycky dost nových zajímavých věcí.
johnyz

Odeslat příspěvekod Hráč 7. 6. 2005 17:51

Robert Kiyosaki
1. Bohatý táta,chudý táta -určitě jako základ vašeho dalšího finančního vzdělávání
2.Cashflow kvadrant-ukazuje finanční možnosti v životě, o kterých se nikde nedovíte a pak jen strávíte život štvance
3.Bohaté dítě,chytré dítě-velmi zajímavý pohled na vzdělávání dětí a mládeže naprosto odlišný od školského pojetí
4.Do důchodu mladý a bohatý- jsou možnosti jak se už v mládším věku zabezpečit aniž jen tvrdě na někoho pracujete
5.Bohatý táta radí jak investovat-investování je bezpečnější,když nejprve ivestujete do svého finančního vzdělávání
6.Škola byznysu-velmi dobře hodnotí přínos MLM na tvorbě vůdčich podnikatelských osobností, ač sám zbohatl klasickým podnikáním
7.Kam se poděly mé peníze-je nejvyšší čas se sami starat o své peníze a tím i o svou současnost a budoucnost
Hráč

Odeslat příspěvekod Radek Joch 8. 6. 2005 11:35

Díky moc za přehled, Bohatého tátu si tento týden koupím.
Radek
Radek Joch

Odeslat příspěvekod Hráč 13. 6. 2005 09:57

Ve čtvrtek 23.6. v 16.15h je opět další hra CASHFLOW. Adresa : Praha 2. Máchova 15.Další zájemci jsou vítáni po objednávce na : jar.mlc@seznam.cz nebo http://www.e-profess.cz
Hráč

Odeslat příspěvekod rd 13. 6. 2005 14:38

Hraje se tahle hra i v Brně? Pokud někdo hrajete dejte vědět zkusil bych to buchtanek@gmail.com diky!
rd

Odeslat příspěvekod Hráč 13. 6. 2005 16:35

Dřívější nabídky na hru v Brně :
mist@atlas.cz - Mirek Brno Pohořelice
kabre@seznam.cz - Kateřina
Snad to ještě platí ?
Hráč

Odeslat příspěvekod ErbyL 14. 6. 2005 17:50

Už čtu od Kiyosakiho asi 4 knihu a musim říct, že nebýt jeho, asi bych se nikdy nevymotal z toho koloběhu úvěrů, dluhů a půjček. Díky němu mě téma peněz začalo poměrně dost zajímat, a to i proto, abych se konečně už rozhodl, co v životě dál. Nebaví mě už stále vydělávat někomu na jeho požitky.
Hru jsem bohužel ještě nehrál. Rád bych však s někým pokecal o
knihách, finanční gramotnosti... apod. Jsem z Teplic (SČ), tak kdyby byl někdo z okolí... . Mohli byhom i pak třeba hru sehnat a zahrát.
ErbyL

Předchozí stránkaDalší stránka