Jan K. píše:soptik21 píše:Jan K. píše:Nejsem si jist, zda-li jsme si porozumeli. Odvolal jsem se na pana Kiyosakiho vzhledem k debate, ktera zde probiha. Mam nekolik jeho nahravek z prednasek a skolicich center , ktera delal. Nic vsak neni do zacatku tak dulezite /uvedomit si co chceme/ jako kniha Bohaty tata ...... a Cashflow kvadrant. Je to muj nazor se kterym nemusite souhlasit. Chcete-li vsak v lidech vzbudit touhu a chut vytrhnout se z sedi zivota, nebo krysiho zavodu tak jak je nazyvano v knize, jsou tyto knihy tim nejlepsim voditkem.
Kiyosakiho knihy se daji aplikovat temer na kazdy system kdekoli na svete a proto byly tak hojne uzivany. Cashflow kvadrant je dle meho zaklad kazdeho kdo chce jit delat neco na financni trh. Na skolach se ucil, ted od nej opousteji a to je obrovska chyba.
Nevim co jste tim dotazem chtel ziskat nebo zjistit, ale nejspis ma unavena hlava jiz nedokazala pobrat veskere fakty. Diky za vysvetleni
+ k tomu blastnim video kazetu s R.K. z NASEHO seminare .....
Zcela jiste by to bylo zajimave, ale uprimne - existuje i spousta dalsich lidi, kteri treba nevydali knihu nebo neco takoveho, ale cti podobne principy jako R.K. Tito lide jsou schopni predavat myslenku formou seminaru a skoleni stejne nebo i lepe nez autor sam. Neni to o panu Kiyosakim, ten se jen nebal polozit proste myslenky a zkusennosti na papir a i timto si zajistit dalsi zdroj prijmu stejne jako R.G. Allen a dalsi.
Ja jsem si nasel ucitele, ktery mne uci kazdy den aniz bych vedel ze se ucim uz nekolik let. Sam obcas skolim, prednasim a motivuji team lidi se kterymi pracuji. Tohle jsou dle meho skoleni zivota. Bohaty muze byt kazdy, ale nikdy nas nebude vetsina. Paretovo pravidlo funguje kdekoli.
Otazkou je, jestli ti lide, co cti stejne principy, jako R.K., tyto principy ctili a ucily uz pred vydanim jeho knizek?Mam zkusenost, ze na to vetsina z cistajasna "prisla" az po precteni napr. Bohateho taty....
Seminare jsou urcite skvela vec, ale pokud neni vzdelavaci system ucelen, tak je to jen cast vzdelavani