spolehlivost auta za 100 tisíc, to už mám dávno za sebou. nevím jakou značku máš vybranou, ale v této relaci vidím ojetiny co maj najeto k 200 tisícům km, ani serviska ti nezaručí, že se ti to nezačne sypat.
i když projiždím tipcars tak jsem po skode/ hnujde zkusil ford a tam vidím fiesty tak akorat do 100 tisíc km, rok 2008 cena kolem 90 tisíc. objem 1,3-1,4 takže spotřeba bude ideálně malá. a u škodovky to je fabia 1.2 , vyjímka náka 1,4
dále nehledám, otázka je jaký máš známý mechaniky v okolí a jaký uměj opravovat auta.
to co člověk ušetří na ceně (100k) tak vo to víc do těch opotřebovanejch pleček nahází za opravy a výměny dílů.
já bych si vybral za 200 táců rapid s nájezdem do 100k, ale jen díky tomu, že mám známýho v servise Škodovky, co ví u každého typu, motorizace a pohonu co tam je za chyby.
tudle jsem chtěl kupovat ochcávku 4*4 a on mi povídá, že právě zadní náhon bejvá často ko a proto se toho lidi zbavujou a jinde než na trávě to nemáš jak zjistit při jízdě.
dojedeš zkušební jízdu, hodíš to na diagnostiku a nic to nenajde - protože to nebylo v pohybu, tedy se závada neprojevila.
tím pádem je jasná volba servisu - bez zvednutí auta a možnosti diagnostiky nikam nelez. plus mechanika co tomu rozumí s sebou. pokud člověk nemá diagnostiku tak si zajistit návštěvu v autorizovaném servisu , pár stovek za prohlídku zaplatit a mít jistotu.
co se týče náhradních dílů tak je tu spousta škodovek na ND tedy dostatek a za dostupnou cenu, čím víc vzácnější vůz tím menší konkurence a tím pádem vyšší ceny, to stejný bude servis.