Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
tak *****@T. Zkus s ním povysávat cement a pak napiš jak to šlo.schenid píše:Dobry den. Mam velke zkusenosti z extra vysavaci. Mnel jsem klasicky vysavac koupeny v Globusu,cenu ani typ neznam. Ale byl to klasicky vysavac na sacky za asi 1500kc. Nic moc. Po nejakem case,asi 6letech jsme si poridily vysavac LUX Royal 1,primo od Luxu-ne Elektrolux,ale LUX. Bomba. Parada,a roztoce a veskery prach byl pryc.Mam komplet prislusenstvi jak velky klepac,tak maly klepac atd. Extra trida. I na oko jde videt,ze je to fakt trida a kvalita,za kterou jsem zaplatil 41 tisic. Ale bohate se to vyplatilo. Po dvou letech jsem si stejne poridil Rainbow E tridu i s prackou kobercu. Neni nad to,mit vysavac bez sacku. I v tom Luxu,ktery mame je sacek a ten prasi i pres ruzne filtry. Aby filtry byly ucinne a sacky take,musel bych po kazdem vysavani vymenit jak sacek,tak filtry.Ale jaksi z financnich duvodu a z duvodu ze to clovek ani nedela,tak je zrejme,ze vodni filtr je nejlepsi. Tudiz mam Rainbow a jsem zcela zpokojen.
Nechceš ty prachy dát radši na charitu než se nechat okrást. Budeš mít aspoň dobrý pocitLGA píše:tak *****@T. Zkus s ním povysávat cement a pak napiš jak to šlo.schenid píše:Dobry den. Mam velke zkusenosti z extra vysavaci. Mnel jsem klasicky vysavac koupeny v Globusu,cenu ani typ neznam. Ale byl to klasicky vysavac na sacky za asi 1500kc. Nic moc. Po nejakem case,asi 6letech jsme si poridily vysavac LUX Royal 1,primo od Luxu-ne Elektrolux,ale LUX. Bomba. Parada,a roztoce a veskery prach byl pryc.Mam komplet prislusenstvi jak velky klepac,tak maly klepac atd. Extra trida. I na oko jde videt,ze je to fakt trida a kvalita,za kterou jsem zaplatil 41 tisic. Ale bohate se to vyplatilo. Po dvou letech jsem si stejne poridil Rainbow E tridu i s prackou kobercu. Neni nad to,mit vysavac bez sacku. I v tom Luxu,ktery mame je sacek a ten prasi i pres ruzne filtry. Aby filtry byly ucinne a sacky take,musel bych po kazdem vysavani vymenit jak sacek,tak filtry.Ale jaksi z financnich duvodu a z duvodu ze to clovek ani nedela,tak je zrejme,ze vodni filtr je nejlepsi. Tudiz mam Rainbow a jsem zcela zpokojen.
Děkuji za pozitivní zkušenost. Kde jej můžu zakoupit?
martinsip píše:Nechceš ty prachy dát radši na charitu než se nechat okrást. Budeš mít aspoň dobrý pocitLGA píše:tak *****@T. Zkus s ním povysávat cement a pak napiš jak to šlo.schenid píše:Dobry den. Mam velke zkusenosti z extra vysavaci. Mnel jsem klasicky vysavac koupeny v Globusu,cenu ani typ neznam. Ale byl to klasicky vysavac na sacky za asi 1500kc. Nic moc. Po nejakem case,asi 6letech jsme si poridily vysavac LUX Royal 1,primo od Luxu-ne Elektrolux,ale LUX. Bomba. Parada,a roztoce a veskery prach byl pryc.Mam komplet prislusenstvi jak velky klepac,tak maly klepac atd. Extra trida. I na oko jde videt,ze je to fakt trida a kvalita,za kterou jsem zaplatil 41 tisic. Ale bohate se to vyplatilo. Po dvou letech jsem si stejne poridil Rainbow E tridu i s prackou kobercu. Neni nad to,mit vysavac bez sacku. I v tom Luxu,ktery mame je sacek a ten prasi i pres ruzne filtry. Aby filtry byly ucinne a sacky take,musel bych po kazdem vysavani vymenit jak sacek,tak filtry.Ale jaksi z financnich duvodu a z duvodu ze to clovek ani nedela,tak je zrejme,ze vodni filtr je nejlepsi. Tudiz mam Rainbow a jsem zcela zpokojen.
Děkuji za pozitivní zkušenost. Kde jej můžu zakoupit?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků